– Shaw er en god investering

Tidligere United-forsvarer Mikaël Silvestre tror også at det vil komme flere spillere inn portene på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

– Ok, summen er £30 millioner, men for hvor lenge har han signert? Fire år. Det må dere huske. Jeg vet det er dyrt om en ser på det slik, men dersom du signerer for Manchester United, blir der der sannsynligvis for fire-fem år, sa Silvestre til Goal.com.

– Ikke dyrt

Den tidligere franske landslagsspilleren har mye erfaring både på klubb- og landslagsnivå, og var en del av Frankrike-laget som tok seg til kvartfinalene i 2004-EM – og han vet hva det er å signere for en slik klubb.

SHAW: – En god invistering, sier SIlvestre.
SHAW: – En god invistering, sier SIlvestre.

– Jeg var her i ni år. Så alt i alt, etter seks-syv år, vil ikke folk si han gikk dyrt. Det er en god invistering for klubben.

Tor på Van Gaal

Midtstopperen som ved endt 2007/2008-sesong snøt Bordeaux for en overgang til slutt endte opp i Arsenal, har stor tro på Louis van Gaals kvaliteter som manager.

– Så fort han ble annonsert som ny manager, var jeg overbevist om at han er et bra alternativ for United.

– Han har en god historie når det gjelder både klubb og landslag, og det viser han også nå i VM med Nederland. Han har det som skal til for å lede en klubb som United, og han kommer på rett tidspunkt.

Han tror også klubben henter flere spillere.

– Det har allerede kommet inn to nysigneringer, og vi kan forvente oss mer innen august er omme, så vi får se. De [United] mistet to midtstoppere, så vi kan forvente at manageren signerer et par rutinerte spillere i den posisjonen.

 

Powered by Labrador CMS