– Tvilerne tar feil

En friskmeldt (bank i bordet og glefs fem ganger mot månen ved midnatt) Louis Saha er fast bestemt på å bevise overfor alle som tviler at han nå er over skademarerittet som har preget hele hans United-karriere.

Publisert Sist oppdatert

Til ManUtd.com sier den skadeforfulge franskmannen at han nå begynner å finne tilbake til seg selv, og at han håper å stilne kritikere som mener at han ikke har den mentale styrken som skal til for å lykkes.

Etter sommerens operasjon er Saha altså endelig tilbake. Selv om SAF, av redsel for å presse på for mye, ennå ikke har risikert ham fra start, har den storvokste spissen allerede tegnet seg for to scoringer. Det gjør ham faktisk til lagets toppscorer(!)

"Alle som hevder at jeg ikke er villig til å spille før jeg er 100 prosent frisk, snakker rett og slett ikke sant," sier franskmannen.

"Jeg har aldri nektet å spille for laget; likevel fikk jeg i forrige sesong høre påstander om at jeg ikke var psykologisk riktig innstilt.

"De som kritiserer meg vet ingenting om at jeg for tre år siden spilte kamper til tross for at jeg hadde et kne som ikke kunne bøyes mer enn 90 grader.

"Nå føler jeg imidlertid at jeg er nær ved å finne tilbake til den formen jeg var i ifjor. Det er ikke mye som mangler, og dess flere minutter jeg får på banen, dess bedre kommer jeg til å spille.

"Hovedmålet mitt denne sesongen er å holde meg frisk og vise folk den virkelige Louis Saha."

Powered by Labrador CMS