Skynder seg langsomt

Louis Saha innrømmer at det var frustrerende å starte på benken mot Sporting Lisboa, men han forstår at Sir Alex gjorde det rette ved å utelate han fra startelleveren.

Publisert Sist oppdatert

Den 29 år gamle franskmannen har ikke startet en kamp for United siden februar, men han mottok skryt fra Ferguson for hans evne til å lede angrepene med sin fysikk – en kvalitet som er nødvendig sammen med spillere som Ronaldo og Rooney.

"Alle blir frustrert når de hører de starter på benken i en Champions League kamp. Men vanskelige avgjørelser er en del av hverdagen til en manager og jeg tror han gjorde det rette. Det var en vanskelig kamp på et vanskelig underlag, så det var en god prestasjon å vinne kampen." forteller Saha til klubbens offisielle hjemmeside.

United har perfeksjonert seg i å vinne med 1-0 den siste tiden og Saha har ingenting i mot å forlenge Uniteds rekordlange rekke på søndag.

"Hovedpoenget er å vinne. Vi trenger poeng og det er hva vi får gjennom slike seire. Vi må få tilbake selvtilliten og fortsette å vinne."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS