Saha angriper kritikerne

Louis Saha har fått mye kritikk den siste tiden. Det har blitt stilt kritiske spørsmål ved alt fra franskmannens fysiske form til hans psykiske kapasitet. Akkurat dette har Saha sett seg lei på. Søndag slår han kraftig tilbake mot alle synserne.

Publisert Sist oppdatert

Få United-spillere i nyere tid har vært mer plaget med skader enn Louis Saha. Dette har fått så vel supportere som journalister til å klø seg i hodet mer enn en gang. Hva er galt med Louis Saha? Flere ganger det siste året har britiske medier gått langt i å antyde at problemene er av mental karakter snarere enn fysisk. Akkurat dette setter Louis Saha liten pris på. Søndag tar han et oppgjør med kritikerne gjennom News of the World.

"Personer som antyder slikt er svært dårlig informert. De hører ting og spekulerer ut i fra rykter. Sannheten er at jeg har hatt seks løse bruskbiter i kneet. Er det et psykologisk problem? Og ja, det har hendt at jeg har trent i løpet av uka, for så å melde frafall til kamp påfølgende helg. Dette kan helt enkelt forklares med at kneet mitt helt fint tåler 20 minutter trening, men ikke ville holdt i 90 intense minutter. For meg er det helt uaktuelt, ja nærmest latterlig, å spille for en klubb som United dersom jeg ikke kan yte 100 prosent", uttaler en provosert Saha.

At franskmannen tidvis fremstår som en av øyrikets mest uheldige fotballspillere affiserer ikke franskmannen. Uflaks forklarer da heller ikke alt i følge Saha. "Uflaks forklarer definitivt ikke alt. Tøft kampprogram sliter på kroppen. Spillet mitt baserer seg på hurtighet. Jeg har mange kjappe vendinger og tøffe dueller. Dette krever sitt av kroppen. På mange måter blir det som en ond sirkel. For eksempel slet jeg lenge med det venstre kneet. Gjennom å kompensere med det høyre, så røk det også. Nå gjør jeg alt som står i min makt for å unngå nye tilbakefall. Jeg går til akupunktør, osteopat, fysioterapeut. Det begynner å gi uttelling. Nå drømmer jeg bare om å få score et mål igjen. Det vil hjelpe meg stort", avslutter Saha.

Kilde: News of the World / Sky Sports

Powered by Labrador CMS