Ikke for like sier Saha

Saha er uenig med kritikerene som mener at Tevez og Rooney er for like i spillestil til å spille samtidig.

Publisert Sist oppdatert

Litt spesielt er det kanskje at det er nettopp Saha, utfordrer til spissplassen, som kommer med støtte til de to. Han slår tilbake mot kritikere som mener at Rooney og Tevez er for like i spilletid til å kunne fungere sammen.

«Jeg tror ikke på dem som sier at Wayne og Carlos ikke kan spille sammen. De scoret mål når jeg ikke var på banen, så det kan ikke stemme.»

«Men det er alltid bra med variasjon, så dersom det blir behov for mitt spillemønster, vil det bare være fint.»

Siden han ankom United for snart fire år siden, har Saha vært forfulgt av skader. Sommerens kneoperasjon førte også til at han mistet starten på denne sesongen, en periode med måltørke som klart viste at at United har behov for Sahas kvaliteter. Til tross for bare ni scoringer på 11 kamper, er Saha likevel overbevist om at United er istand til å vinne Champions League igjen.

«Historien viser oss at innsatsen i Champions League ikke har vært direkte fantastisk, men jeg tror det bare er et spørsmål om tid.»

«Vi har spillerene som skal til, vi har manageren, og vi har fansen som støtter oss.

«Jeg er derfor sikker på at vi kan klare det. Jeg håper det blir denne sesongen, for det viktigste for oss er å vinne trofeér,» avslutter Louis Saha.

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS