– Ha tålmodighet med Saha

Louis Saha imponerte ingen mot Bolton på Reebok, og heller ikke mot Sporting på Old Trafford. Likevel får han full støtte av SAF, som mener at franskmannen kun er i beit for kamptrening.

Publisert Sist oppdatert

Mot Bolton spilte Saha 90 minutter med fotball for første gang siden Lille Julaften i fjor, mens Sporting-kampen bare var hans fjerde start for sesongen.

Frykt for at skader igjen skal sende franskmannen ut i langvarig sykemelding, har ført til at SAF har bestemt seg for å gå forsiktig frem, og selv om Saha nå er frisk, er det åpenbart at han har langt igjen til toppformen. Men det må vi tåle, mener Ferguson.

"Vi må huske på at at Louis' siste hele kamp før Bolton, var i desember ifjor. Den siden av saken må tas med i betraktningen når man snakker om mangel på ballfølelse og selvtillit.

"Han trenger å spille kamper, men med hans skadehistorikk blir det vanskelig. Vi er nødt til å trå varsomt, men i det minste er det oppmuntrende at han selv følte seg i godt slag under kampen mot Sporting," sier SAF til ManUtd.com.

Powered by Labrador CMS