Frustrert, men klar

Dersom det skulle bli bruk for ham under Champions League-finalen i neste uke, vil Louis Saha – i hvert fall ifølge seg selv – være klar til innsats.

Publisert Sist oppdatert

Den skadeforfulgte franskmannen har kun spilt tre kamper fra start etter nyttår, men hevder nå at han omsider er kvitt både kneproblemer og strekk i låret.

Søndag ettermiddag tok han et langt skritt mot førstelagsspill ved å slite benken under 2-0-seieren over Wigan. Det var første gang Saha var involvert i kampforberedelse siden han fullførte 71 minutter mot Bolton for åtte uker siden.

"Jeg var klar til å hoppe innpå i fall vi trengte en scoring mot slutten av kampen," forklarer han til den franske avisen L'Equipe, og innrømmer at det har vært (nok) en vanskelig sesong for ham personlig.

"Ja, den har vært alt annet enn enkel, men jeg var tilfreds med å få delta i mesterskapsfeiringen sammen med mine lagkamerater," sier han.

Nå krysser den snart 30 år gamle spissen fingrene for at han skal få sjansen til selv å spille når sesongen om vel en uke når sitt klimaks på Luzhniki stadion.

Og hvem vet, kanskje Louis Saha til og med blir tungen på vektskålen?

Powered by Labrador CMS