Endelig skadefri

Skadeforfulgte Louis Saha er omsider kvitt problemene som gjennom store deler av United-karrieren har plaget ham som en mare. Vi sier: "Bank i bordet".

Publisert Sist oppdatert

Siden han ankom Old Trafford for snart fire år siden, har Saha til stadighet vært hjemsøkt av muskulære problemer i en eller annen form, men det er likevel menisken i det ene kneet som har voldt ham størst bry.

Nå mener imidlertid en optimistisk spiss at skademarerittet tilhører fortiden. Når hans gamle klubb Fulham dukker opp på Old Trafford mandag kveld, regner han derfor med å være blant de 16 involverte i troppen.

"Det har vært en vanskelig tid, men nå er jeg skadefri," påstår han overfor Sky Sports, og legger til:

"Meniskskader er alltid vanskelige å forholde seg til, og ettersom det aldri er bra å spille fotball med et oppsvulmet kne, var det en periode da jeg fryktet det verste.

Nå som Saha igjen er klar til å sette skrekk i motstandernes forsvarsrekker, vil vi forhåpentligvis snart få se ham feire scoringer igjen også. Så langt i sesongen står han med kun to fulltreffere, nemlig matchvinnermålet mot Sunderland og straffemålet mot Chelsea, selvsagt altfor lite for en spiss hvis hovedoppgave er å finne motstandernes nettmasker.

"Enhver spiss' hovedoppgave er å score mål, så det ville vært til stor hjelp for meg om jeg snart fant nettmaskene igjen," innrømmer han.

"Jeg er sulten på scoringer, og derfor er det godt å vite at dette er et lag som bestandig skaper sjanser".

La oss håpe det også blir tilfelle under kveldens kamp mot Fulham.

Powered by Labrador CMS