Rooney klar til kamp

Wayne Rooney og Louis Saha er klar til å gjøre gapet mellom Liverpool og United enda større i ligaen. Med seier på Anfield vil United være 9 poeng foran scouserne. -Men pass på Torres, advarer Queiroz.

Publisert Sist oppdatert

Rooney som er svært upopulær i den røde delen av Liverpool gleder seg enormt til hatoppgjøret mot Liverpool. Kraftpluggen vet at en seier vil sende United inn i det tøffe juleprogrammet med masse selvtillit, men påpeker hvor tøff bortekampen blir. «Liverpool borte er en stor og vanskelig kamp, sannsynligvis den største i sesongen». 22-åringen som selv er fra Liverpool sier at kampen ikke vil avgjøre tittelkampen, men at den kan klargjøre et betydelig gap mellom rivalene.

Vår kjære nummer 10 var kaptein for et ungt United-lag i midtuken, men ble tatt av 20 minutter før slutt i en kamp United imponerte i. Sannsynligvis vil han danne radarpar med Carlos Tevèz på topp, med Saha i bakhånd som mulig joker. Rooney satt selv å så på Liverpool hamre Marseille 4-0 i Frankrike i midtuken, men sier at vi heller bør fokusere på vårt eget lag heller enn hva motstanderene står for.

Queiroz advarer

Queiroz advarer mot å ta for lett på oppgaven med å stoppe Liverpools nye stjerne; Fernando Torres. Den dyre spanjolen har virkelig slått til etter overgangen, og er nok den største trusselen for United-forsvaret. Queiroz, som har vært trener i England i 5 år nå, mener at Liverpool aldri har sett så sterke ut i ligaen. En av hovedårsakene ifølge han er altså den nyinnkjøpte spanjolen.

Saha også klar

En annen spiss som vil ha sin del av moroa på Anfield, er franskmannen Louis Saha. Saha skryter over forrige års opplevelse på Anfield da O’Shea sendte Anfield slukøret hjem med sin 1-0-scoring på overtid. «Det var en helt fantastisk opplevelse, og følelsen etter seieren er en av de beste jeg noensinne har hatt som fotball-spiller» sier Saha. Videre forklarer han hvor viktig seieren var for ligatittelen, og at det i realiteten var der United tok den. Franskmannen advarer som mange andre over årets Liverpool-utgave, sjeldent har man sett et så sterkt Liverpool-lag i ligaen.

Mannen med de endeløse skadeproblemene ser endelig ut til å være frisk og rask over en lengre periode. Han sier han ikke kjenner til noe av kneskaden, og forteller at han føler seg bedre for hver kamp. Saha tilbyr noe til United sin tropp som ingen andre har, hans hurtighet og styrke er ganske unik. Dette har Ferguson påpekt tidligere i sesongen, og nektet på alle spekulasjonene om at Saha skal være på vei vekk fra Old Trafford. Saha innrømmer at disse kommentarene er en stor «boost» for selvtilliten hans.

For mer info om søndagens storoppgjør, klikk HER

Kilde: Manchester Evening News, ManUtd.com

Powered by Labrador CMS