– Han er en håndfull

Sir Alex Ferguson skryter av sin gamle elev og av Tottenhams offensive slagkraft.

Publisert Sist oppdatert

Louis Saha ble klar for Tottenham på januarvinduets siste dag, etter å ha spilt de siste sesongene under David Moyes i Everton. Franskmannen har hatt en fantastisk start i den hvite Spurs-trøya, og har notert seg for tre mål på sine tre første kamper. Søndag møtes United og Tottenham til ligakamp på White Hart Lane, og Sir Alex Ferguson vet hvor vanskelig en skadefri Saha kan være å hanskes med.

– Jeg kjenner ikke til omstendighetene rundt Louis Sahas overgang, men Everton synes det var greit å la han gå, sier Fergie til Inside United.

– Og så drar han til Spurs og scorer to mot Newcastle (scoret også mot Arsenal i helgen, journ.anm.). Det er typisk Louis. Han har et fantastisk talent, han spiller bare ikke nok.

– Han er vanskelig å stoppe, det er det ingen tvil om. Han har to gode bein, han er rask, han er god i lufta. Det er ingen tvil om at han er en håndfull, skryter manageren om sin tidligere elev.

Ferguson benytter også anledningen til å skryte av Tottenham-lagets offensive reportoar.

– De har en fantastisk stall og spillere som kan score mål i hele laget. Gareth Bale bidrar, Rafael van der Vaart, Defoe, Adebayor. Det laget har mange mål i seg.

Så gjenstår det å se om Uniteds forsvarslinje kan stå imot Saha og co. Svaret får vi søndag fra klokken 17.10. Kampen sendes på TV2 PL HD1, og United.no dekker også kampen gjennom liveoppdateringer.

Powered by Labrador CMS