Fornøyd med stallen

Ikke alt var trist og leit for Sir Alex Ferguson etter gårsdagens kamp. Etter utblåsninger mot dommeren, Arsenal-fansen og det sure poengtapet, klarte Sir Alex å trekke frem et gledelig poeng: United har en bredere tropp enn Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

I gårsdagens toppoppgjør mønstret Sir Alex Ferguson en tropp proppet med kvalitet. Hele fem landslagsspillere startet gårsdagens kamp på benken. Louis Saha, Nani, John O’Shea, Tomasz Kuszczak og Michael Carrick er alle fast inventar i sine respektive landslagstropper. Akkurat det har ikke Sir Alex Ferguson noe imot. ”Vi har en bredere stall enn Arsenal”, uttaler Ferguson søndag.

”I går stilte vi med sesongens sterkeste benk – så langt. Det er oppmuntrende for oss. Gutta som har spilt i år har vært fantastiske, og vi veldig fornøyd med dem. Men fremover får vi muligheten til å rullere mer. Det gjør oss ekstra sterke”, sier Fergie søndag.

John O’Shea, Michael Carrick og Louis Saha ble alle byttet inn i andre omgang i gårsdagens kamp. Ferguson var godt fornøyd med innhoppene, og trekker særlig frem Louis Saha. ”Louis bidro på strålende vis når han kom inn. Pasningen til Patrice Evra var fantastisk. Han skapte målet til Ronaldo. Akkurat da trodde jeg vi hadde sikret seieren”, avslutter Sir Alex.

Neste kamp er onsdagens Champions League-oppgjør mot Dinamo Kiev. Her er muligheten stor for at United mønstrer en enda sterkere benk; Gary Neville skal være høyaktuell som benkevarmer.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS