Da Giggs-dobbel senket Liverpool

VIDEO: Et tilbakeblikk til en novemberdag for nøyaktig elleve år siden, da Ryan Giggs’ to mål ble avgjørende på Anfield.

Publisert Sist oppdatert

Det var Arsenal som var den store utfordreren til ligatittelen, og de heteste kampene foregikk mot nettopp Arsenal, mye på grunn av midtbaneduellen mellom Roy Keane og Patrick Vieira.

Men til tross for det har det hele veien vært Liverpool-oppgjørene Ferguson har snakket om som de viktigste kampene, og det snakket han om også i forkant av dette oppgjøret.

Året før vant United 2-1 etter at Diego Forlán utnyttet to Jerzy Dudek-tabber, og med det for alvor ble en kulthelt blant United-fansen. Denne gangen var det en annen United-spillers tur til å score to mål mot scouserne på Anfield, nemlig Giggs.

Det kunne igjen stilles spørsmål ved keeperspillet til Dudek på begge scoringene, uten at noen av dem kan karakteriseres som skikkelige brølere, i alle fall om en sammenligner det med året før.

Liverpool reduserte ved Harry Kewell, men til tross for at de skapte flere sjanser på slutten klarte United å holde unna, og det endte 2-1 til United på Anfield.

Se høydepunktene under:

giggsfeiring (650 x 358)
MÅL: Ruud van Nistelrooy, Ryan Giggs, Roy Keane og Diego Forlán feirer.
Powered by Labrador CMS