UENIGE DA – ENIGE NÅ: Jamie Carragher og Gary Neville har hatt sine diskusjoner – både på og utenfor banen. Nå er de imidlertid enige om at United er favoritter søndag.

VIDEO: Under flomlysene

Bare to ganger tidligere har vi spilt kveldskamp på Anfield.

Publisert Sist oppdatert

Høyrisikokamper i Premier League spilles veldig sjeldent på kveldstid, av åpenbare årsaker. Dette blir tredje gangen Manchester United og Liverpool møtes på Anfield til kveldskamp, og du kan trygt si at de to foregående kampene var interessante.

I 1994 ble det hele seks nettkjenninger, likt fordelt på de to lagene. Ryan Giggs sin ikoniske chip over Bruce Grobbelaar kom denne kvelden, og er absolutt verdt å se både en og to ganger til. Kampen endte til slutt 3-3. med blant annet en målgivende fra Stig Inge Bjørnebye.

Manchester United fikk til slutt sin første double den sesongen, og Liverpool endte på en beskjeden 8. plass, 32 poeng bak.

1998/1999-sesongen er brent inn i minnet til de fleste Manchester United-supportere, som var gamle nok til å oppleve det.

Nok en gang ble det et dramatisk oppgjør, hvor Liverpool igjen hentet seg inn og kampen endte 2-2. To straffer, et diskutabelt rødt kort og en sen utligning fra tidligere Manchester United-spiller Paul Ince, det hele var et hardt slag for United.

Men den som ler sist, ler ofte best. Innen måneden var slutt, sikret Manchester United seg nemlig the Treble.

Gjenopplev all dramatikken fra begge kampene her, fra www.manutd.com:

 

Powered by Labrador CMS