Mistenkes for rasisme

Merseyside-politiet arresterte en 59 år gammel Liverpool-supporter som angivelig skal ha kommet med apelyder mot Patrice Evra under lørdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Under kampen begynte et bilde av en mann som kom med apegestikulasjoner å sirkulere på Twitter, og politiet tok affære med en gang.

– Vi kan bekreftet at en 59-åring fra Nord-Wales har blitt arrestert etter en angivelig hendelse. Mannen har blitt tatt med til politistasjonen og vil bli avhørt av betjenter. Merseyside Police vil takke North Wales Police og Liverpool Football Club for å ha samarbeidet med oss i denne saken, sier politiet i en pressemelding, melder the Guardian.

Evra ble konstant pepet ut av Liverpool-supporterne i går, og fikk som ventet intet hyggelig gjensyn med Anfield. Liverpool-manager Kenny Dalglish mener imidlertid at det ikke var noe galt i buingen av franskmannen.

– Prøver du å hisse meg opp? Hvorfor skulle jeg vært skuffet på Evra vegne? Jeg kan ikke fatte at det er det første spørsmålet du stiller meg. Har du noen gang spilt fotball? Jeg pleide å bli buet.

– Media har spilt sin rolle denne uka i et forsøk på å bevare verdigheten og respekten på banen og fokusere på kampen. Det var erting fra begge lags supportere, men det var vennskapelig. Det var kanskje ikke mye respekt, men begge lags supportere var fantastiske. Jeg synes ikke det var noe som var upassende, sier han.

Powered by Labrador CMS