trent rashford

Alexander-Arnold om Rashford: – Det er det eneste som virkelig har endret seg

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg storkamp når Manchester United tar turen til Anfield på søndag.

Én av duellene i oppgjøret det knyttes store forventninger til er ute på Uniteds venstrekant, med Marcus Rashford mot Trent Alexander-Arnold.

Liverpool-backen har slitt med å stoppe landslagskollegaen før, som denne gang kommer inn til rivaloppgjøret i sitt livs form.

– Det eneste som virkelig har endret seg, er at han har scoret mye mer i det siste, sier Alexander-Arnold til Sky Sports.

– Men han er den samme spilleren, han er alltid en trussel og jeg er sikker på at han vil være en trussel på søndag.

– Det er vanskelig (å stoppe Rashford). Han er en spiller som har mange våpen i sitt arsenal, men jeg tror det handler mer om lagprestasjonen. Det vil ikke bare være en én-mot-én-greie.

Manchester United v Liverpool - Premier League
FLERE DUELLER DE SISTE ÅRENE: Her fra i forkant av 1-0-scoringen da Manchester United vant 2-1 på Old Trafford i mars 2018, etter to scoringer av nettopp Rashford.

Liverpool har som kjent slitt stort denne sesongen, men har fått noen oppturer i det siste med tre seire på de fire siste i Premier League.

United på sin side har hatt en stor oppsving totalt sett denne sesongen under Erik ten Hag.

– De spiller veldig bra fotball, men disse kampene er aldri lette når du møter United.

– Manchester United mot Liverpool er alltid tøffe kamper og de har alltid hatt et bra lag og gode spillere. Det er aldri en lett kamp og jeg er sikker på at det ikke vil bli lett på søndag, sier Alexander-Arnold.

Powered by Labrador CMS