– Håper de blir klare

Van der Sar og Rooney usikre foran Liverpool-kampen, mens Hargreaves er sendt til tysk spesialist.

Publisert Sist oppdatert

Edwin van der Sar har vært ute med skade de to siste kampene, mens Wayne Rooney måtte stå over mot Stoke etter å ha pådratt seg en smell i ankelen mot West Bromwich på årets første dag. Det har vært usikkerhet rundt spørsmålet om duoen skulle bli klar til søndagens kamp mot Liverpool

På dagens pressekonferanse på Carrington kunne Sir Alex verken bekrefte eller avkrefte om de blir klare til søndag, men virket positiv.

– Jeg håper å ha både Edwin van der Sar og Wayne Rooney klare til søndag, fortalte skotten.

– Rooney har vært i god form i det siste, og Edwin er selvsagt verdifull med sin rutine.

Skotten kommenterer også avgjørelsen om å la Wayne Rooney komme tilbake på banen igjen etter å ha skadet ankelen i kampen mot WBA.

– Hvis det hadde vært alvorlig ville han ikke ha kommet tilbake på banen.

– Det var kanskje ikke den riktige tingen å gjøre med tanke på å få han klar til tirsdagens kamp. Men han begynte å trene igjen igår, og vi håper at han er klar til lørdag.

Rio Ferdinand, som også stod over mot Stoke, er imidlertid klar for søndagens kamp.

– Rio er ok, vi bare hvilte han mot Stoke, sier Ferguson.

Bortsett fra at Ferdinand, og eventuelt Rooney og Van der Sar, kommer inn, vil ikke Ferguson gjøre ytterligere forandringer i troppen fra tirsdagens kamp.

Hargreaves til spesialist

Skadeforfulgte Owen Hargreaves er fortsatt et stykke unna nok et comeback. Midtbanespilleren har nå dratt til en tysk spesialist for å få orden på hamstringskaden han pådro seg mot Wolverhampton.

– Hargreaves har dratt til Tyskland for å se en spesialist og få behandlet hamstringskaden. Vi har ikke noen videre oppdateringer på det, han er fortsatt skadet.

Hargreaves har kun spilt én kamp denne sesongen. Da måtte han ut med en hamstringskade etter kun fire minutter.

Kilde: ManUtd.com, Sky Sports.

Powered by Labrador CMS