– Enorm rivalisering

Rio Ferdinand gleder seg til storkampen mot Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

Allerede i tredje serierunde er det klart for det historiske og prestisjetunge oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool.

Som vanlig står mye på spill – om Liverpool vinner vil de få en luke på fem poeng ned til Manchester United, noe som vil være veldig tungt å akseptere for de røde fra Manchester.

Selv om Liverpool har hatt en relativt imponerende start på sesongen, tror Rio Ferdinand at United kommer til å være veldig klare for oppgjøret. Han skryter av det tøffe forholdet mellom klubbene.

– Rivaliseringen vil alltid være enorm. Man får en annerledes følelse når det er Liverpool – bare historien til klubbene og suksessen Liverpool har hatt og suksessen vi har hatt de siste årene, fortalte Ferdinand i MUTVs Countdown to Kick-Off.

I FA-cupkampen mellom lagene i 2006, var Rio Ferdinand selv en del av bortefansen. Uniteds nummer 5 forteller at man ikke får med seg like mye fra banen, men at atmosfæren føles godt på kroppen der også.

– Ikke fullt så mye som det gjør på tribunen, men man kan føle atmosfæren som bygger seg opp før og under kampen, uttalte han, og la til:

Liverpool, Sturridge og Coutinho
Sturridge og Coutinho har imponert Ferdinand etter overgangen til Liverpool.

– Man vet hva det betyr for folkene i Manchester å slå Liverpool, spesielt på Anfield. Jeg har vært heldig nok til å være på det vinnende laget. Å gjøre det, å dra til Anfield og vinne, er en fantastisk følelse.

Ferdinand har blitt imponert over det han har sett av Liverpool så langt, og han vet hvilke spillere han skal se ekstra godt opp for søndag.

– Jeg så dem mot Villa og de så veldig bra ut, og de har noen gode spillere. Jeg tror deres beste signeringer er de som de gjorde forrige sesong. Daniel Sturridge har vært veldig imponerende, og Philippe Coutinho ser ut som en god spiller. Jeg tror vi kommer til å ha et ekstra øye på de to, røpet midtstopperen.

Han tror imidlertid ikke at Liverpool vil være med helt der framme i toppen.

– Jeg skal være ærlig – jeg tipper Manchester United, Manchester City og Chelsea på topp tre, og så kjemper Liverpool, Tottenham og Arsenal om fjerdeplassen, fortalte Ferdinand.

 

Powered by Labrador CMS