– Vanskeligere for Liverpool

Men Michael Owen forventer tøff kamp av sine tidligere lagkamerater.

Publisert Sist oppdatert

Søndag gjester Liverpool Old Trafford i FA-Cupens tredje runde. Manchester United møter da en rival som har slitt denne sesongen, men Michael Owen tar ikke lett på oppgaven.

– Vi er glade for å spille på hjemmebane, men vi vet at det blir tøft. Når det er sagt blir det enda vanskeligere for Liverpool, sier Owen til United Review.

– Man kan nok si at begge lag ønsket seg en enklere trekning, men det er sjarmen med FA-Cupen. Storlag ryker alltid ut og det blir ikke annerledes i år. Vi håper bare at det ikke blir oss.

Owen husker tilbake til da han var liten og hele familien samlet seg på finaledagen og grillet i hagen før de så kampen. Nå mener han at cupen har mistet mye av prestisjen etter Premier League og Champions Leagues store fremmarsj.

– Som spiller vil du fortsatt vinne turneringen, men jeg tror ikke hele landet stopper opp på samme måte på finaledagen som da jeg var ung. Det er veldig synd, sier han.

Spissen har slitt med å få mye spilletid i United på grunn av skader og stor konkurranse om plassene, men han er likevel ikke skuffet over sin tid i klubben. Han var forberedt på at det ville bli veldig vanskelig å spille seg inn på laget.

– Da jeg kom hit visste jeg at jeg ikke ville spille hver kamp, men jeg er villig til å ofre kamper for å spille med toppspillere under en god manager. I Manchester United er det ofte vanskeligere å komme inn på laget enn å score mål når du først er på banen, sier Owen.

Powered by Labrador CMS