Beordres til håndhilsing

Liverpool godtar ikke mer tøys fra sin egen spiss.

Publisert Sist oppdatert

United-topp David Gill skal møte Liverpools Ian Ayre.

Møtet er satt opp for å finne om hvordan det betente forholdet mellom fansen skal håndteres før neste søndags storkamp på Anfield.

I helga blusset det nemlig opp igjen da sangen «Always the victims, Its never your fault» ble hørt fra et lite mindretall på Old Trafford, men Duncan Drasdo benekter at det var rettet mot Hillsborough-tragedien.

Les mer om det her.

Liverpool vil uansett kreve at Luis Suarez tar Patrice Evra i hånda, etter at han nektet å gjøre det forrige gang de to møttes. De tror også at uruguayaneren kommer til å gjøre det, skriver Daily Mail.

Premier League kommer for øvrig ikke til å foreta seg noe overfor United etter helgas synging. De er fornøyde med at United allerede har fordømt det som skjedde.

– Manageren har gjort det klart hva klubben mener om situasjonen, og nå er det opp til fansen å respektere det. Klubben beklager det inntrufne, het det fra United etterpå.

Det kan også bli aktuelt med ett minutts stillhet – eller ett minutts klapping – for å minnes de 96 døde på Hillsborough, før avspark neste søndag.

Powered by Labrador CMS