Feide Wigan av banen

Femte runde i FA-cupen er et faktum.

Publisert Sist oppdatert

90. Dommeren legger ikke til et eneste minutt, og United er i femte runde i FA-cupen!

86. Martial dunker ballen i mål, men dommeren har allerede blåst for en høy fot fra Schweinsteiger, som like greit prøvde seg på nok en brasse!

80. Mål! LEKESTUE! Schweinsteiger «brasser» inn den fjerde for kvelden, etter noe klabb og babb etter en corner. Vel fortjent! 4-0.

80. Dette ser man ikke ofte: Romero byttes ut til fordel for Pereira. Keeperbytte!

79. Godt innlegg fra Shaw, som finner Martial på bakerste. Ballen blir klarert ut til corner.

74. For et mål! For et spill. Rooney legger igjen til Mkhitaryan, som løper gode 60 meter med ballen før han spiller fri Martial, som igjen finner Mkhitaryan foran mål. To assist til franskmannen, og Mkhitaryan får målet sitt. 3-0.

71. Flott angrepsspill av United, og det er Mkhitaryan som tar initiativ. Armeneren setter på turboen og fører ballen oppover banen, før han spiller fri Rooney. Ballen legges tilbake til Mkhitaryan, men skuddet går utenfor.

69. Nok et bytte for United. Ut går målscorer Fellaini, inn kommer Ander Herrera.

67. Det betyr at det er tid for Axel Tuanzebe sin debut! Fosu-Mensah går ut. Skaden var ikke verre enn at han spilte videre, så det er gode nyheter.

63. Dette er ikke bilder vi ønsker å se. Det kan se ut som Fosu-Mensah landet forkjært etter en hodeduell, og mottar nå behandling på banen.

59. Det var snakk om venstresiden tidligere denne omgangen: På målet til Smalling var Martial nest-sist på ballen, og Luke Shaw tredje-sist.

56. MÅL! Chris Smalling, mine damer og herrer. Et presist innlegg fra Martial finner pannebrasken til forsvarskjempen, og 2-0 er et faktum.

54. Kampens første gule kort går til Burn på Wigan.

53. Wigan kommer til en stor dobbeltsjanse. Romero går agressivt ut i feltet og klarerer en ball rett i foten på en Wigan-spiller, men argentineren er med på skuddforsøket også.

50. Stor mulighet for United! Schweinsteiger bryter en pasning 20 meter fra mål og tråkler seg inn i feltet, men skuddet går rett i blokka.

49. Fosu-Mensah fortsetter å gjøre alt 100 prosent, og hardt arbeid lønner seg som regel. En stikker fra Rooney fører Mensah inn i farlig posisjon, men skuddet blir for dårlig.

47. Det blir spennende å se om venstrekanten vår med Shaw og Martial klarer å spille seg inn i kampen, for det har ikke skjedd mye på den siden så langt i kampen.

45. Andre omgang blåses i gang. Begge lag stiller uforandret fra de første 45.

45(+1). Da er det pause. Hjemmelagets ledelse kan absolutt forsvares, men det har ikke vært et fyrverkeri på Old Trafford så langt. Fellaini viser igjen sin verdi i dette United-laget.

44. MÅL! Og hvem andre enn Fellaini? Ballen går frem og tilbake over lang tid, men til slutt får en upresset Schweinsteiger slått et innlegg som finner Fellaini på bakerste. 1-0!

40. Der er vi heldige! Passivt forsvarsspill og det er bare en regelrett bom på ballen som hindrer at Jacobs får den på mål.

38. Meget godt initiativ fra Mata, som drar med seg kula over store deler av banen. Innlegget blir akkurat for svakt.

30. Det var nære! Plutselig gikk det fryktelig fort fremover, Martial fører ballen og spiller Mensah på overlap, som slår inn hardt på første, men Mkhitaryan blåser ballen over fra få meter. Den burde han nok satt!

30. Den første halvtimen er passert, uten de store begivenhetene. United kontrollerer, men sliter med å komme i farlige posisjoner.

27. Fosu-Mensah gjør et helhjertet jobb hjem, men er for fysisk mot Wigan-spilleren. Frispark i farlig innleggsposisjon, men det blir ufarlig.

24. Endelig kommer vi til en mulighet! Mata får avsluttet på halv volley innenfor boksen, men klarer ikke å holde ballen nede.

18. United bærer preg av de ni byttene som er gjort inn mot kampen. Spillet sitter ikke helt enda, og det har vært mange slurvefeil.

16. Marcus Rashford og Zlatan Ibrahimovic er i oppvarming. Kall det gjerne en direkte tilbakemelding til gutta på banen fra Mourinho.

13. Fosu-Mensah har hatt en frisk åpning i denne kampen, og viser styrke når han skjermer ballen kontrollert ut under press.

10. Påfølgende frispark slås inn i feltet, ballen heades ned og Wigan får en avslutning på mål. Romero står der han skal stå.

9. Schweinsteiger er kanskje heldig som unngår det gule kortet, i det han river ned en Wigan-spiller han ikke var oppmerksom på.

7. United triller ball, men det er ikke enkelt å finne åpninger i et dyptliggende Wigan som ser kontringslystne ut.

2. Martial prøver seg på et innlegg, men det blir hverken fugl eller fisk. Ballen går til utspill.

0: Da er vi i gang! United går ut i en 4-2-3-1, og hvis vi skal tro grafikken så er det Rooney som er enslig spiss. Fellaini og Schweinsteiger ligger dypt i banen.

Manchester United: Romero; Fosu-Mensah, Smalling, Rojo, Shaw; Fellaini, Schweinsteiger, Mkhitaryan; Mata, Martial, Rooney(c)

Benk: Pereira, Blind, Tuanzebe, Herrera, Young, Zlatan, Rashford

Wigan: Haugaard; Buxton, Perkins, Power, Morsey, Grigg, Connolly, Macdonald, Jacobs, Warnock, Burn

Benk: Jaaskelainen, James, Kellett, Tunncliffe, Morgan, Wildschut, Brown

Tre av syv innbyttere på benken til Wigan har en fortid i Manchester United:

Reece James, Ryan Tunncliffe og Andy Kellett er med andre ord spillere Warren Joyce har god kjennskap til.

LES OGSÅ: Preview: United – Wigan

Powered by Labrador CMS