LIVE: Seieren glapp

Joe Allen utlignet like før full tid. United.no fulgte kampen mot Stoke her.

Endelig var det søndag og Premier League-fotball for Manchester United.

Rødtrøyene spilte sin tredje hjemmekamp på rad DA Stoke kommer på besøk i jakten på sin første borteseier mot United siden 1976.

Slik endte det imidlertid ikke. Joe Allens utligning like før pause utlignet Anthony Martials scoring.

Lørdag vant både Liverpool og Chelsea sine kamper, dermed var det et ekstra press på Mourinhos menn for å vinne søndagens oppgjør.

Kampen startet klokken 13, og United.no fulgte kampen direkte.

LIVE

90+4: SLUTT. United klarer ikke å skape store nok sjanser mot slutten og det ender 1-1.

90+1: Blåses mot Pogba for klatring i feltet.

90+1: United presser og presser. Corner.

90: Det legges til fire minutter.

88: NESTEN for United!! Rashford legger inn til Pogba som stanger ballen i tverrliggeren.

88: Corner til United.

85: Ibrahimovic skyter – og scorer nesten! Fra 16 meter skyter han hurtig, lavt, mot lengste hjørne, men Grant redder til corner.

82, MÅL 1-0 STOKE: Så sitter den for Stoke. Johnson skyter, via en fodt på De Gea som gir retur. Walters skyter returen i tverrliggeren før ballen detter ned til Allen som setter ballen i åpent mål.

80: Frispark i farlig posisjon. Fra skrått hold legger Roone hardt inn fra venstre. Rett i klypene på Grant.

77: DOBBELBYTTE, STOKE: Peter Crouch og Jonathan Walters erstatter Arnautovic og Bony.

75: Arnautovic ligger nee etter å ha fått seg en smell i duell med Herrera.

71: United er det beste laget og skaper sjanse på sjanse. Her kan det fort bli flere mål.

70: Nesten mål igjen! Martial legger igjen til Blind som på direkte smeller til fra 12 meter. Ballen går via en Stoke-spiller og ut til corner.

68, MÅL 1-0: United i føringen! Martial scorer med én gang han kommer inn. Fra om 14 meter skrur han ballen i lengste kryss.

67: DOBBELBYTTE, UNITED: Juan Mata og Jesse Lingard erstattes av Wayne Rooney og Anthony Martial.

66: Herrera skyter hardt langs bakken fra 21 meter. Stryker stolpen.

60: Blind med en strålende høy bakromspasning til Zlatan, som såvidt løper i offside.

59: Så er det Mata som drar seg innover i banen og skyter fra 20 meter. Hardt, men rett på Grant.

58: Pogba skyter fra distanse. Rett på Grant.

57: Det kan virke som om Old Trafford-publikumet er fornøyd med det de har sett så langt. Det synges bra for øyeblikket.

55: Kjempesjanse for Stoke! Stoke, anført av Shaqiri og Arnautovic, kombinerer fint i Uniteds 16-meter. Ballen ender hos Joe Allen som skyter svakt på De Gea.

54: Ander Herrera får gult kort etter en stygg takling på Joe Allen.

48: Pogba avslutter langt over fra 16 meter.

45: Stoke vinner et frispark på om lag 35 meter. Shaqiri legger inn på hodet til Martins Indi som header svært farlig på De Gea. Han er imidlertid offside.

45: Pausen er over og andreomgang er igang.

PAUSE: Har du sett denne? Få med deg Juan Matas rørende gest til en funksjonshemmet United-supporter.

PAUSE. United med stålkontroll så langt, mange strålende angrep og en midtbane som virkelig henger sammen. Bare en god Stoke-målvakt som gjør at det fremdeles står 0-0.

45: Ett minutt legges til.

43: Fra høyrekanten legger Valencia ned til Herrera som kommer på et susende løp fra midtbanen. Helt umarkert fra 18-meter skyter han rett i blokka.

39: Whelan smeller i Pogba i en duell, og franskmannen blir liggende. Kommer seg opp igjen.

37: United angriper, Blind sender ballen til Pogba som faller idet han mottar ballen utenfor 16-meteren.

37: Corner til United. Ender i ingenting.

35: United i angrep, Rashford forsøker å sende Blind på løp med en stikker, men misforståelser gjør at ballen triller ut til utspark.

30: Fra venstre legger Lingard inn på Ibrahimovic på bakerste stolpe. Svenskens forsøk stoppes av Shawcross.

26: Nesten igjen for United! Zlatan med glimrende forarbeid langs venstrekanten, rykker forbi to Stoke-spillere og legger inn til Lingard som på én touch ved første stolpe sender ballen rett på Grant. Vinner en corner, som ikke ender i noe.

25: Arnautovic forsøker seg fra 17 meter. Skrur ballen langt over og utenfor.

23: Idet vi skriver halvspilt førsteomgang har United vært det klart beste laget. En rekke strålende angrep burde resultert i mål. Fortsetter de slik, blir det mål.

22: Pogba header corneren like utenfor.

21: Mata forsøker seg med en superfrekk lobb. United kombinerer vakkert, og idet Mata ser ut til å skulle sentre videre, drar han seg fri og lobber ballen fra 18 meter. Grant må ut i full strekk og forlenger til corner.

18: Rashford med bra forarbeid langs venstrekanten, forsøker å legge inn, men pasningen blir klarert.

15: Nok en enorm scoringsmulighet til United! Mata, Zlatan, og Lingard spiller vakkert på én touch før ballen ender hos Pogba som 13 meter fra mål sender ballen utenfor. Der burde det stått 1-0.

13: Kjempesjanse for Stoke. Bortelaget kombinerer fint langs høyrekanten, før Joe Allen legger inn til Cameron som helt umarkert setter ballen rett på De Gea fra 15 meter.

12: Valencia kommer inn med stor fart på Pieters og får det gule kortet allerede etter 12 minutter.

8: Stokes Cameron skyter rett på De Gea fra om lag 18 meter.

5: Pogba tar seg innover i 16-meteren fra venstrekanten, men en Stoke-forsvarer får ryddet unna og det ender med utspark. United med klart overtak innledningsvis.

1: Nesten for United og Zlatan allerede etter ett minutt. Pogba sender Zlatan gjennom, og helt upresset. alene med Grant, inne i 16-meteren setter Zlatan ballen til venstre for Grant som gjør en kjemperedning. Strålende arbeid av Pogba i forkant.