startelleveren190723

Van de Beek matchvinner i comebacket – ungguttene fortsetter å imponere

Etter å ha vunnet 2-0 mot Leeds i Oslo for en uke siden var Lyon motstander på Murrayfield i Edinburgh i sommerens andre treningskamp.

Det endte med en ny seier med 1-0 etter scoring av Donny van de Beek.

United startet kampen meget lovende og skapte fire store målsjanser allerede før det var spilt ti minutter. Først ved Antony, deretter to ganger ved Amad Diallo før også Jadon Sancho fikk en stor mulighet til å sende United i føringen.

Ten Hag fikk tidlig i omgangen se et United-lag som sprudlet det første kvarteret før Lyon omsider klarte å spille seg inn i kampen som var jevnspilt resten av omgangen.

I pausen gjorde United ti bytter, hvor kun Matej Kovar var igjen på laget som startet kampen.

To spillere markerte seg umiddelbart. Dan Gore leverte et utsøkt innlegg som Donny van de Beek bredsidet i mål på hel volley i sin første kamp tilbake etter den grusomme kneskaden han pådro seg forrige sesong.

En som også var tilbake i United-drakta var Jonny Evans, åtte år etter han fikk sin forrige kamp i oppkjøringen til 15/16-sesongen mot San Jose Earthquakes. 35-åringen kom inn i pausen og gjorde sine saker stødig og fint som den rutinerte stopperen han er.

United hadde til tross for de ti byttene også i andre omgang god kontroll defensivt og vant alt i alt fortjent.

Nå bærer det videre til USA hvor fire nye kamper venter.

Liveoppdateringer fra vår liveleverandør finner dere nederst i artikkelen.

Manchester United (1–0) Lyon