LIVE: United knuste Feyenoord

Hele 4-0 vant United. Vi fulgte kampen live.

Publisert Sist oppdatert

United valset over Feyenoord 4-0 torsdag kveld og dermed er mye gjort i kampen om avansement til utslagsreundene i årets Europa League.

Forrige møte mellom de to lagene endte med en 1-0-seier, og United hadde med det, i tillegg til 1-2-tapet for Fenerbahce i forrige runde, mye å revansjere. Det klarte det.

Wayne Rooney, Juan Mata, Jesse Lingard og Bradley Jones-selvmål var det som skulle til.

LIVE

United: Romero, Valencia, Jones, Blind, Shaw, Carrick, Pogba, Mata, Rooney, Mkhitaryan, Ibrahimovic.
Benk: De Gea, Rojo, Fellaini, Herrera, Lingard, Memphis, Rashford.

Feyenoord: Jones – Karsdorp, Tapia, van der Heijden, Nelom – Dammers, Kuyt – Vilhena – Toornstra, Jørgensen, Elia.

90+4: SLUTT!

90+2, 4-0 UNITED: Lingard skrur ballen i lengste stolpe – og inn! 

85: Lingard skrur ballen mot lengste hjørner fra 16 meter, men Jones slår ut til corner.

85: Lite som skjer nå. United triller ball, men skaper lite.

81, BYTTE UNITED: Rooney bytter med Memphis.

77, BYTTE FEYENOORD: Basacikoglu kommer inn for Toornstra.

74, MÅL 3-0 UNITED! Da skal det være avgjort. Rashford spiller Zlatan fri ved dødlinja, fra skrå vinkel skyter han ballen via Jones og inn i mål.

73, BYTTE FEYENOORD: Jørgensen erstattes av Kramer.

70, BYTTE UNITED: Mata erstattes av Rashford.

70: Nesten 3-0! Mkhitaryan spiller Zlatan fri som er nærmest alene med Jones, avslutningen går rett på målvakten fra om lag ni meter.

68, 2-0 UNITED! United danser med Feyenoord! Zlatan spiller Rooney fri inne i 16-meteren. Engelskmannen har imidlertid orientert seg godt og legger inn til Mata som på én touch pirker ballen inn i åpent mål.

66: Pogba skyter fra 20 meter rett på Jones.

65: Frisparket går rett i muren.

65: Feyenoord vinner et frispark i god posisjon.

61, BYTTE FEYENOORD: Kuyt erstattes av Berghuis.

61: United dominerer kampen, og styrer alt av banespill. Rødtrøyene presser Feyenoord til å gjøre feil på feil. Typisk for denne sesongen ville det imidlertid ha vært om Feyenoord får seg en scoring på tampen og det ender 1-1…

59: Mkhitaryan er aldeles strålende i aften. Kombinerer, legger til rette, drar seg forbi, og kommer til scoringsmuligheter. Denne gangen spiller hann vegg med Zlatan før svensken sender han fri inne i 16-meteren, men avslutningen fra skrått hold går knallhardt i nettveggen.

57: Rooney svinger en strålende crosser inn på Mkhitaryan som på hel volley sender ballen like over mål. Står i tillegg i offside…

54: Mkhitaran skyter på mål, via en Feyenoord-spiller, og rett i beina på Mata som fra kloss hold styrer ballen i mål. Dessverre er han fire-fem meter i offside – og klar over det.

50: Mata kommer til skuddposisjon på 18 meter. Spanjolen velger å chippe ballen over Jones, men målvakten rekker akkurat å tuppe ballen ut til corner.

49: Mkhitaryan mottar ballen på 30 meter, og bruker farten sin til å passere to-tre Feyenoord-spillere i ubalanse. Faller i duell med en motstander, og en kan argumentere for at United-spilleren skulle hatt et frispark, men dommer mener han faller for lett.

48: Mkhitaryan skyter fra 14 meter, men skuddet blokkeres.

46: Pogba lobber nesten Rooney gjennom, med ballen blir litt for upresis og triller inn til målvakt Jones.

45: Kampen er igang igjen.

45: PAUSE.

45: Ett minutt legges til.

39: Én scoring til og Rooney er likt med Sir Bobby Charlton som tidenes mestscorende i United.

37: Jones header ballen rett i beina på Vilhena som skyter ballen svakt, via bakken, og rett i henda på Romero.

35, MÅL 1-0 UNITED: Zlatan drar seg forbi en spiller utenfor 16-meteren ør han spiller Roone fri inne i 16-meteren. Alene med Jones chipper han ballen elegant i mål. Vanskelig å se fra kameravinklene, men engelskmannen kan ha vært et par centimeter i offside.

32: Rooney legger strålende inn til Pogba, men franskmannen taper duellen mot målvakt Jones som hiver seg inn og får bokset unna.

30: Stor sjanse til Mkhitaryan. United spiller seg fint fri utenfor 16-meteren, Pogba chipper ballen inn i bakrom hvor Mkhitaran møter. Armenerens avslutning blir for svak, og går i tillegg rett på Jones.

25: Kjempemuligheter til Feyenoord! Elia legger inn til Kuyt på halv-volley smeller ballen rett på Romero. Returen blir også farlig, men Romero får en fot på den og Feyenoord får en corner. Fantastisk andreredning av Romero.

19: Nok en sjanse! Zlatan mottr ballen ved dødlinja og legger 45 grader inn, men ballen til Mkhitaryan blir akkurat for utpresis.

18: Zlatan med en akrobatisn Zlatan-hælspark ut til Mkhitaryan, som på helvolley sleivsparker ballen på mål.

18: Corneren ender opp hos Carrick som kommer til sjelden mulighet. Ballen havner på en måte under Jones, men han får likevel såvidt en berøring nok til å holde ballen unna mål.

18: Pogba skyter i god posisjon, men Jones dytter ut til corner.

17: Et drøyt kvarter er spilt og ingen av lagene har skapt de store sjansene ennå. United styrer, men gjør et par unødvendige balltap.

13: United vinner en corner.

10: Zlatan mister ballen i farlig posisjon, men det hele ender med at Feyenoords Elia avblåses for offside, og United får satt igang igjen.

8: Rooney og Mkhitaryan kombinerer fint utenfor 16-meteren, men den avgjørende pasningen fra Rooney blir for upresis.

8: Det er ingen tvil om beskjeden Mourinho har gitt gutta i dag. Her skal det scores så fort som mulig, og United virker ivrige.

3: Pogba skyter fra 25 meter. Faller i skuddet, og ballen går langt over.

2: United United går rett i angrep. Valencia legger inn på hodet til en hardt presset Pogba som ikke får særlig retning på headingen.

1: Kampen er igang.

20.37: Taper United i kveld er det over og ut i Europa League, spiller de uavgjort er de altså nødt til å slå Zorya borte i siste kamp for å ta seg videre.

19.30: Ikke glem at dere kan være med på United.nos live-quiz klokken 20 her. Vinneren premieres med United-drakt.

Se United.nos Bjarte Valen og ansvarlig redaktør Dag Langerød diskutere kampen her.

Powered by Labrador CMS