Bebe-show på Moss Lane!

Portugiseren banket inn to perlescoringer i 3-1-seieren mot Wigan. United.no fulgte oppgjøret live.

Magnus Wolff Eikrem var bare en av mange spillere som ikke var tilgjengelige for Ole Gunnar Solskjær foran møtet med Wigan i kveld.

Heroisk innsats av Fabio og Tunnicliffe på sentral midtbane, gjorde imidlertid savnet av reservelagskapteinen minimal. Men det var en annen herremann som skulle stjele overskriftene på Moss Lane torsdag kveld. Han heter Bebe.

Portugiseren scoret to vakre mål, og var god i de 70 minuttene han fikk. 1-0 scoringen, som var litt av et kremmerhus, kom allerede etter fire minutter. Etter hvilen økte portugiseren til 3-0 etter en fantastisk volleyscoring. I mellomtiden hadde Will Keane doblet United-reservenes ledelse fra ellevemetersmerket.

Gjestene fra Wigan reduserte etter et flott angrep i det 66. minutt, men det var aldri noen særlig tvil om at United kom til å dra seieren i land.

Kampfakta

Manchester United res. – Wigan Athletic res. 3-14. min: 1-0, Bebe45 min: 2-0, Keane57. min: 3-0, Bebe66. min: 3-1, SundayLagoppstilling: Amos; R. Brown, Wootton, Dudgeon (’62 Thorpe), Fabio; Bebe (’70 Morrison), Lingard (’59 Cofie), Tunnicliffe, Vermijl, Stewart; W. Keane.Ubenyttet reserve: Coll. <iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=9b5a19bf2c/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=9b5a19bf2c» >United res. v Wigan res.</a></iframe>