martinez

– Jeg lever for fotball og elsker livet i United

Publisert Sist oppdatert

Lisandro Martínez sin første sesong som United-spiller ble kortere enn både han selv og fansen forventet.

Skaden han pådro seg i hjemmemøtet med Sevilla i Europa League-kvartfinalen holdt den argentinske verdensmesteren ute av spill de siste snaue to månedene av sesongen.

Fansen har knyttet argentineren tett til sitt bryst, mye grunnet hans enorme evne til å gi alt for klubben uansett situasjon og i et eksklusivt intervju med klubbens mediekanal forteller 25-åringen om betydningen fansen har hatt for ham og gnisten i spillestilen bunner ut i en gjennomprofesjonell tankegang.

– Jeg føler virkelig på kjærligheten fra fansen, og jeg har stor kjærlighet til dem! Jeg liker veldig godt den nære forbindelsen med dem og det er veldig viktig for oss. Støtten og gnisten fra fansen på Old Trafford vinner kamper!

– For å være ærlig så er fotball det eneste som gjelder. Jeg lever for fotball, elsker fotball. Jeg gir alt for sporten. Som jeg har sagt i intervjuer tidligere så er det alt. Man må virkelig kjempe for det og man kjemper for maten. I en kamp om noen tar «maten» din så må du kjempe. Du kan ikke la andre slippe billig unna.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
LEGGER ALDRI NOE I MELLOM: Midtstopperen har blitt en populær skikkelse i klubben, mye grunnet sin knallharde spillestil. Her fra kampen mot Real Betis på Old Trafford.

Slakteren fra Amsterdam var kallenavnet han dro med seg fra Erik ten Hags Ajax til Erik ten Hags Manchester United og han forteller at han setter stor pris på livet på Carrington.

– Jeg elsker livet som United-spiller. Hver eneste dag, på trening, garderoben og kampene på Old Trafford.

– Jeg er veldig glad for å være her og det var en stor drøm som gikk i oppfyllelse når jeg fikk komme hit!

licha
ELSKER LIVET: Argentineren stortrives som United-spiller.
Powered by Labrador CMS