naalsund050323

– Jeg er ute i seks til åtte uker

Publisert Sist oppdatert

United vant FA-cupkampen borte mot Lewes, og kvalifiserte seg for FA-cupsemifinalen.

Mulighetene for FA-cupfinale på Wembley er nå gode, etter at United trakk Brighton-kvinnene i semifinalen, men de siste dagene har ikke bare vært hyggelige for alle United-spillere uansett.

Lisa Naalsund fikk endelig debuten sin mot Lewes, men i kampens 26. minutt måtte hun ut etter å ha pådratt seg det hun beskriver som «en grad 2-strekk».

– Jeg var godt inne i kampen, og jeg har trent hardt for å være der. Men alt blir så bortkastet når dette skjer. Jeg ble oppgitt over kroppen, har Naalsund uttalt til Bergensavisen.

– Jeg er ute i seks til åtte uker.

lisana
MÅTTE UT MED SKADE: Lisa Naalsund.

Naalsund var tydelig preget etter å ha pådratt seg skaden, og det er kanskje ikke så rart. Ikke bare får hun nå spolert starten i sin nye klubb, og går glipp av lørdagens oppgjør mot West Ham på selveste Old Trafford, men med seks til åtte uker så ryker mesteparten av sesongavslutningen, trolig inkludert en eventuell FA-cupfinale på Wembley.

På toppen av det hele vil den manglende spilletiden i 2023 potensielt kunne føre til at landslagssjef Hege Riise vil være skeptisk til å ta henne ut på det norske landslaget til sommerens VM, og i så fall kan Naalsund gå glipp av et stort mesterskap for andre sommer på rad.

naalsund151222m
NORSK LANDSLAGSSPILLER: Men nå kan Lisa Naalsund få problemer med å overbevise landslagssjefen om at hun bør være i den norske VM-troppen.
Powered by Labrador CMS