vildeskinnervar2023

– Det handler ikke om at Vilde ikke er en god spiller

Publisert Sist oppdatert

Mange supportere har vist sin misnøye med manglende spilletid for Vilde Bøe Risa i ligaen, og dermed har det også endt med at Marc Skinner har fått en del spørsmål om dette på pressekonferansene sine.

27-åringen imponerte mot Tottenham da kaptein Katie Zelem var suspendert, men ble sittende på benken hele kampen i FA-cupfinalen mot Chelsea på Wembley.

Dermed dukket spørsmålet opp igjen, og Skinner virket ikke veldig fornøyd med at han fortsatt må snakke om dette.

– Jeg har vært veldig tydelig om dette, og vil fortsette å være tydelig om det – forhåpentligvis er det den siste gangen jeg må snakke om det. Vilde har gjort det eksepsjonelt i ulike øyeblikk dette året, og det er fortsatt mye i spillet hennes vi ønsker at hun skal jobbe med, men hun har vært veldig bra. 

– Imidlertid er det veldig viktig med balansen i laget – å få den riktige typen fysisk balanse, mental balanse og kommunikasjonsbalanse – det handler ikke om at Vilde ikke er en god spiller. Vilde er strålende, og jeg er ikke i tvil om at hun er en av de beste karakterene [vi har i troppen].

LES OGSÅ: – Det bør bli en god kamp for de nøytrale

Chelsea v Manchester United: Vitality Women's FA Cup Final
KOM IKKE INNPÅ I FA-CUPFINALEN: Vilde Bøe Risa var på Wembley sist søndag, men endte opp uten spilletid.

Når Skinner snakker om balanse når det gjelder kommunikasjon, sikter han nok til en viss grad til at han har blitt kritisert for at han ikke så ofte bytter ut kaptein Katie Zelem.

– Realiteten er at når jeg ser på et lag, så må vi prøve å få en balanse med spillertypene vi har. Noen ganger har det ført til at det ikke har blitt så mange minutter på Vilde som hun skulle ønsket, men det er en grunn til at vi er hvor vi er [på tabellen] også, sa Skinner.

Siden Bøe Risa ikke har fått så mye spilletid som ønsket, så har det blitt spekulert mye angående fremtiden hennes, men Skinner kunne i det minste avkrefte at hun er på utgående kontrakt – fordi kontrakten hennes har en forlengelsesopsjon.

Det handlet også om nordmenn da Skinner kom med sin skadeoppdatering før City-kampen på søndag, for Maria Thorisdottir er fortsatt den eneste United-spilleren som er skadet.

Lisa Fjeldstad Naalsund har vært ubenyttet innbytter i to kamper på rad etter halvannen måned ute med skade,

– Lisa trente for fullt. Det var trolig ikke riktig å skulle bruke Lisa sist helg, men hun er klar og tilgjengelig til å bli valgt i de to gjenstående kampene.

Uniteds kamp mot City spilles søndag kveld klokka 19.45 (skandinavisk tid). Oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Sport (Danmark) og på Viaplay i hele Skandinavia.

lisafjeldstadnaalsund140523
TILGJENGELIG: Lisa Naalsund.
Powered by Labrador CMS