Ryktesaker, uke 43

Det er ikke alle rykter som er verdt å bry seg om, kanskje?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 25. oktober:

13.31: Vi tar de fleste rykter med noen teskjeer salt, og det gjelder spesielt rykter fra aviser som Daily Star. De slår i dag til med en sak om Eden Hazard, som visstnok ikke har det beste forholdet til Mourinho om dagen, og skriver at United sannsynligvis vil være interessert om noe han skulle komme til å forlate klubben.

Sannsynligvis bare ren gjetting av den typen en fireåring kunne utført, med andre ord!

Lørdag 24. oktober:

12.25: Ifølge Jeremy Wilson i Daily Telegraph blir det vanskelig å sikre seg Sadio Mané. Senegaleseren var sterkt koblet til United i sommer, og United skal ha vært villige til å betale rundt £20 millioner. Etter kantspillerens imponerende start på sesongen skal prisen ifølge avisen nå ligge på omtrent det dobbelte.

12.19: Først, angående gårsdagens Messi-rykte:

Fredag 23. oktober:

08.10: Spanske El Correo melder ifølge The Express at Chelsea og Manchester United skal ha fått beskjed om å hoste opp £35 millioner dersom de ønsker seg Athletic-stopperen Aymeric Laporte.
De to Premier League-klubbene har fulgt den 21 år gamle franskmannen over lengre tid, men de står også overfor konkurranse med Barcelona.

08.00: The Sun (krever innlogging) hevder at United, City og Chelsea alle forsøker å overtale Lionel Messi til å bytte Barcelona ut med Premier League.
De siste månedene skal de tre klubbene ha ført uformelle samtaler med representanter for den argentinske superstjernen, og en av dem skal sågar ha hatt kontakt ved to anledninger bare den siste uken.
Alle de tre klubbene skal ha latt seg overraske over responsen fra Katalonia, for mens tidligere henvendelser har ført til umiddelbar avvisning, er tonen nå en helt annen. Dette har igjen ført til at de tre interessentene har fått følelsen av at Messi nå kan tenke seg å forlate Barça. Det vil neppe skje til sommeren ettersom utkjøpsklausulen i kontrakten hans lyder på €250 millioner (£180 mill.). I 2017 derimot, når Messi fyller 30 og bare har ett år igjen av avtalen med den katalonske giganten, kan det bli andre boller.

Tirsdag 20. oktober:

16.40: United hadde speidere til stede på Valencia-Malaga i helga, selv om det er uklart hvem United er mest interessert i på de to lagene.

13.55: United påstås å være nysgjerrige på Røde Stjernes 19 år gamle midtbanespiller Marko Grujic, og skal ha hatt speidere til stede da han scoret ett av målene i helgens 3-0-seier over FK Rad Beograd.
191 cm høye Grujic var en av stjernene på det serbiske laget som i sommer gikk helt til topps under U20-VM på New Zealand. Ifølge Daily Mail er han verdsatt til £3 millioner.

08.15: The Telegraph bringer en sak fra spanske Sport, som skriver om sommerens mye omtalte United-interesse for Barcelona-stjernen Neymar.
Ifølge den spanske kilden la United inn et bud på pene £139 millioner for å lokke katalanerne til å sende den 23 år gamle brasilianeren til Old Trafford!
Det hevdes også at Neymar selv ble tilbudt en ukelønn på £280.000 – tilsvarende £14.65 millioner i året – for å bytte ut traurige Camp Nou med Uniteds berømte hjemmebane.
Neymars far uttaler i denne forbindelse til Sport: «United ringte opp Barcelona og fikk til svar at Neymar er under kontrakt og ikke til salgs.

Mandag 19. oktober:

09.25: Så har vi Thomas Müller igjen. Bayern München-stjernen skal, ifølge Daily Mail, ha uttalt at en overgang til United «ikke en gang er oppe til diskusjon».

09.15: Vi åpner dagen med en normalt sett syltynn kilde, nemlig The Express. Dermed er vi også advart mot å ta saken med noe annet enn minst en spiseskje salt.
Som vanlig viser avisen til «rapporter», denne gang i italienske Tuttomercatoweb, hvor det fremgår at Manchester United visstnok skal ha satt West Bromwich-spissen Saido Berahino på handlelisten foran januarvinduet.
Men, dersom Louis van Gaal & co. virkelig er interessert i 22-åringen, bør de også skynde seg.  Tottenham skal nemlig også være ute etter signaturen hans, og de har tidligere fått to bud avslått. Det har imidlertid ikke skremt dem fra å fortsette kampen.

Powered by Labrador CMS