Bookingselskaper punger ut

To bookingselskaper er sikre på at United tar ligagull.

Publisert Sist oppdatert

Selv med 12 kamper igjen av årets Premier League-sesong, velger bookingselskapene Paddy Power og Betfred å betale de som har satset pengene sine på at Manchester United vinner ligaen.

Det er ikke første gangen Betfred-sjefen Fred Done [hovedbildet] punger ut før alt er avgjort, og selv om han har brent seg på det tidligere, virker det ikke som om bookmakeren er klok av skade.

I fjor valgte Fred Done å betale de som hadde satset på United-gull, da med fatale konsekvenser. City vant som kjent ligaen. Dette kostet bookmakeren over én million pund, og en rekke United-tilhengere anklaget ham for å ‘jinxe’ utfallet av kampen om ligagullet.

Også i 1998 gikk Done på den samme smellen, da Arsenal snøt United for ligagullet etter en voldsom sluttspurt. Hovedpersonen føler seg sikker på at United tar hjem ligatittelen i år.

– Etter at alt gikk galt i fjor, lovet jeg meg selv å aldri gjøre det igjen, men nå som United leder med 12 poeng med 12 kamper igjen å spille, er tittelkampen over. Tipperne kan hente pengene de har satt på United, forklarer Done.

Fred Done er ikke alene om å betale premiene ut tidlig. Også irske Paddy Power har valgt å betale de som har satt penger på United som ligavinnere, noe de gjorde allerede før Uniteds seier mot Everton på søndag.

– Den tykke damen synger muligens ikke ennå, men hun varmer defintivt opp, sa en talsmann hos Paddy Power.

– Vi kan ikke se for oss at United glipper ledelsen deres. Med tanke på deres kommende kamp mot Real Madrid i midtuken, tenkte vi at vi kunne ta vekk noe av presset på Fergie og gi tipperne en tidlig lønning.

Tidligere har slike handlinger skapt furore hos Sir Alex Ferguson, og det faller neppe i god jord hos den skotske manageren i år heller.

Powered by Labrador CMS