utdfans12

Se finalen på nærmeste United-pub – og vinn kampbilletter

Publisert Sist oppdatert

Søndag er United omsider tilbake i en finale, og denne gangen er det Newcastle som er motstander i Ligacupfinalen på Wembley.

Kanskje blir det Uniteds første tittel siden 2017.

Det vil i så fall være en opplevelse som blir så uendelig mye bedre hvis man deler den med andre United-supportere. Supporterklubben håper derfor at flest mulig tar turen til en pub knyttet til sin lokalavdeling.

I den forbindelse stiller Supporterklubben med opptil 50 kampbilletter (*) i premie, til dere som faktisk tar turen til puben søndag.

Det vil si at 25 av dere i etterkant vil kunne sitte igjen med to kampbilletter som kan brukes til en ledig kamp i resten av inneværende eller neste sesong.

Mange av dere vil sikkert ha kontroll på hvor den nærmeste puben tilknyttet en Red Army-avdeling ligger, men hvis ikke blir du litt klokere her:

Klikk her for å se nærmere på kartet, kunne klikke på stedene og se mer om møteplassene.

Skjermbilde 2023-02-17 kl. 12.47.59

For å kunne vinne kampbilletter så må man altså møte på puben under ligacupfinalen.

– Ja, det er hele poenget her, sier tur- og arrangement-ansvarlig Jørgen Rangnes.

– Noen er så heldige at de er på Wembley, men de færreste er jo det. Alle vet også hvor magisk det er å se en United-seier sammen med andre, når en hel pub eksploderer ved scoring eller når dommeren blåser av for seier. Det er det vi unner alle United-supportere, det øyeblikket, den opplevelsen – og om det å vinne noen kampbilletter får noen ekstra supportere opp av godstolen og inn på puben sammen med de andre – så er vi strålende fornøyd, sier Rangnes videre.

Det vil maksimalt være to vinnere fra hver lokalavdeling, dette for å sikre størst mulig spredning på vinnerne. Trekningen skjer tirsdag 28. februar, og Supporterklubben anbefaler å bli medlem i Facebook-gruppen til din lokale Red Army-avdeling med en gang – slik at du ikke går glipp av dette eller senere samlinger på den lokale United-puben deres.

Klikk her for å finne din nærmeste lokalavdeling!

* det er noen regler for det hele, som lokalavdelingenes ledere er informert om

Powered by Labrador CMS