Optimistisk Phelan

Tror på avansement og Wembley-finale.

Publisert Sist oppdatert

United går til neste ukes returkamp mot Manchester City vel vitende at laget MÅ vinne på Old Trafford. Hvis ikke blir det lyseblått, og ikke rødt, som løper ut på Wembleys grønne gressmatte den siste dagen i februar.

Assistentmanager Mike Phelan mener imidlertid at det er så mye positivt å trekke ut av tirsdagens forestilling på Eastlands at det er all grunn til optimisme foran det avgjørende returoppgjøret.

– Vi var fornøyd med gjennomføringen av kampen på Eastlands, for den ga klare signaler om at Manchester United er på rett vei. Men spillerne var skuffet, og det er et godt tegn. De hadde også all grunn til å være skuffet, for de vet at de burde ha sluppet bedre fra det enn å tape 2-1, sier han til MEN.

– Nå hevdes det gjerne at Ligacupen (Carling Cup) ikke akkurat står øverst på prioriteringslisten. Men det dreier seg tross alt om en cupturnering. Når du først har nådd semifinalen ønsker du å ta steget videre til finalen. Og begge klubbene er like desperate etter å gjøre det.

– Selv om vi har opptrådt i mange finaler ønsker vi å oppleve det igjen. Derfor har vi alt å spille for. Om vi bare klarer å sette ballen i nettmaskene vil vi være tilbake for fullt.

– Det kommer til å bli et intenst oppgjør hvor vi spiller på hjemmebane foran oppgirete supportere. Så lenge vi klarer å stable et noenlunde skadefritt mannskap på beina bør vi ha gode muligheter, avslutter en optimistisk Phelan.

Powered by Labrador CMS