United borte? Lett!

Ipswich-manager Mick McCarthy ser frem til ligacupmøtet med United.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det trekning i ligacupen, og United trakk Ipswich Town. De har vi ikke møtt siden 2002, da Ruud van Nistelrooy sendte traktorgutta nærmere nedrykk med sin straffescoring.

Mick McCarthy, som har vært manager for Sunderland og Wolverhampton i Premier League tidligere, er mannen som nå står bak gjenreisningen av en klubb som slet tungt i flere sesonger. Han var ikke redd den utfordringen, og han virker ikke å la seg skremme av ligacuptrekningen heller.

– Manchester United borte – lett! sa McCarthy ifølge East Anglian Daily Times (og det er kanskje lurt å minne om at McCarthy sjelden/aldri skal tas 100% seriøst).

– Det er en fantastisk trekning. Jeg har ingen problemer med å reise dit. Jeg tenkte vi kanskje ville få en bortekamp mot et League Two-lag der vi måtte reise kjempelangt med stort press på oss, men det der [Old Trafford] er en herlig tur å ta.

– Det er en fabelaktig trekning, jeg er strålende fornøyd. Jeg ser frem til det, og det vil fansen gjøre også. Vi hadde 700 [i Doncaster] bortefans i kveld, og det kommer til å være mange flere på Old Trafford, det er helt sikkert.

Mens McCarthy her gir uttrykk for at han ikke lar seg skremme av United, så er det verdt å huske at han også kan la seg skremme av ingenting:

Powered by Labrador CMS