Børs: Lingard klart best

Tre mann på 7, og to av de yngste spilte seg opp.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som trillet børskarakterer. Skalaen er fra 3 til 10.

– United vant fortjent, men jeg følte motstanden var meget svak. Så selv om seieren var fortjent så er det vanskelig å ta av med børskarakterene etter en kamp med dette kvalitetsnivået, sier han.

Sergio Romero 6
Herlig redning på overtid, og hadde kunnet rykket opp til en 7er med den om den hadde vært avgjørende. Ikke satt på særlig prøver, da Swanseas forsøk stort sett endte utenfor stolpene ellers. Rolig nok, men et par utspill milevis unna United-spillere.

EN GOD REDNING: Men det var alt Sergio Romero måtte trekke frem mot Swansea.

Chris Smalling 7
Markerer seg positivt i en stoppertrio hvor de to andre av og til fremstod nervøse. God i duellspillet, og var det vi trengte da Tuanzebe og Lindelöf startet nervøst. Fullførte også helhjertet nok.

Victor Lindelöf 5
Beklager, Victor, men usikker igjen ved et par anledninger, et par av dem veldig synlig, bommet på et par fremspill og gjorde etterpå nesten ikke annet enn å sende tversoverpasninger til en stopperkollega.

Axel Tuanzebe 7
Skuffet i starten. Det er store forhåpninger knyttet til unggutten, men fremstod usikker et par av de få gangene han ble satt på prøve i innledningen. Heldigvis spilte han seg inn og opp i kampen, og kom seg opp på 7eren til slutt. Tredje sist på 2-0, etter et fint avansement opp mellom Swanseas lagdeler, og god i duellspillet også utover. Burde han være foran Lindelöf i køen?

SPILTE SEG FINT OPP: Alex Tuanzebe.

Matteo Darmian 6
Herlig innlegg til 2-0-målet til Lingard. Et par andre ok offensive bidrag også, og kontroll nok defensivt. Klart på plussiden av 6, men i en ikke altfor bra kamp så er det vanskelig å gi 7.

Daley Blind 6
En svak klarering via en Swansea-spiller holdt på å ende i i eget nett i 1. omgang, og et fremspill til Lingard kunne gitt målgivende etter hvilen. Likevel helt middels av nederlenderen.

Ander Herrera 6 (ut 67)
Bestemann på den sentrale midtbanen så lenge han spilte, uten at det sier mye. Likevel langt i fra å flyttes opp til 7er.

Scott McTominay 6
Løper og jobber, men utgjør i starten liten forskjell, men som Tuanzebe en veldig fin avslutning. Spiller seg merkbart opp de siste 20-25 minuttene.

SPILTE SEG OPP 2: Scott McTominay.

Jesse Lingard 7
To nydelige mål, og full av energi i store perioder ellers. Mye involvert i det United skaper offensivt og dermed var han Uniteds klart beste. Likevel var kampen såpass variabel at jeg sliter med å belønne noen med en 8er. 7,5 ville vært rett, men jeg ramler ned på 7 i stedet for opp på 8 med tanke på motstanden – og at prestasjonen tross alt varierte.

Anthony Martial 6 (ut 87)
Forsøker, og man sitter alltid med et håp med Martial. Likevel så ble det mer nesten eller bom i denne kampen.

Marcus Rashford 6 (ut 66)
Nydelig flikk til Lingard før 1-0-målet, men for lite involvert. Så ut til å halte litt, eller dra på en strekk, men fortsatte likevel lenge. Virket ikke helt påskrudd, uten at man helt vet om det var på grunn av føling med skade eller at han var uinspirert. Ikke så langt unna 5eren, faktisk.

Nemanja Matic 6 (inn 67)
Kom inn for Herrera, og gjorde akkurat det som måtte til. Intet mer. Noe mer ville vi heller ikke at han skulle, noen få dager før Tottenham.

Romelu Lukaku 6 (inn 66)
Det var ikke mye han kunne få gjort med lite ballkontakt, men han gjorde heller ikke mye ut av det. Slet litt med denne. 6er for å møte opp eller 5er for ikke å klare å gjøre noe på 25 minutter? Jeg endte egentlig med en 5er, men tror egentlig oppgaven hans var å avlaste Rashford, unngå skade og ta det som en lett gjennomkjøring. Det gjorde han, og derfor velger jeg ikke å trekke totalt sett for et innhopp når kampen egentlig var kjørt.

Enig eller uenig? Gi dine børskarakterer her.

Luke Shaw kom inn for Martial i 87. minutt.

Merk: Man måtte spille minst 20 minutter for å få karakter.

Powered by Labrador CMS