Angrer ikke på noe

Liam Miller angrer ikke på at han dro til United, til tross for at han aldri fikk det til der.

Publisert Sist oppdatert

I 2004 trodde mange Unitedfans at klubben hadde skutt gullfuglen, da Liam Miller valgte å komme som Bosman-spiller, i stedet for å godta en meget lukrativ kontrakt fra Celtic.

Iren hadde imponert på midtbanen for de grønne og hvite, og han ønsket å prøve seg på et høyere nivå, noe de fleste trodde han var klar for.

Men ettertiden utspant seg ikke slik Miller hadde håpet, og han fikk få sjanser til å vise seg frem på banen for United. Miller, som da var 23 år, startet bare 11 kamper, og var på  banen i totalt 22 kamper i løpet av de to årene han var United-spiller.

Etter 18 måneder ble han lånt ut til Leeds, før veien til slutt gikk videre til Sunderland. På søndag står han på motsatt banehalvdel, når United spiller mot A-League All Stars i Australia, og i den forbindelse har han uttalt seg om tiden i Manchester.

– Jeg kan si det slik, at jeg ikke angrer på noe. Det var fantastisk å være der, og å få trene og lære av de som var der. Jeg ser fortsatt tilbake på det, som en flott erfaring, men jeg trodde jeg kom til å spille en større rolle.

– Jeg kunne ha blitt sittende på benken i fem år, men man kommer til et punkt der en spiller må si at nok er nok. Jeg valgte å dra, for å få spille fast et annet sted.

Powered by Labrador CMS