– Håper av hele mitt hjerte at Solskjær får tid til å bygge opp et lag

LESERBREV: Det tar tid å bygge opp et lag, skriver Jon, som håper Solskjær får den tida.

Av: Jon G. Røsholt

Ok. Sesongen er «over». Laget vi elsker ender igjen utenfor topp 4. Men for en sesong! En berg og dalbane i følelser. Utrolig deilig å kjenne så sterke følelser igjen fra uke til uke.

Jeg må innrømme at jeg blir litt kvalm av eksperter som kun kommenterer fra kamp til kamp. Kun kommenterer det som er åpenlyst. Blir også skuffet av supportere som allerede har mistet troen på Solskjær.

Altså, det tar tid å bygge for å få dette til. Det hjelper dessverre ikke bare med kjøp og kast mentalitet. Det er altfor mange som har penger, altfor vanskelig å få rett kvalitet. Det var det også før. Men da holdt vi igjen dersom det ikke virket rett.

Dessuten, se på de to ledende klubbene i ligaen. City har kjøpt i en årrekke nå, og det tok jaggu lang tid før det gav skikkelige resultater. Det samme gjelder Liverpool. Det er helt tydelig at manageren og teamet rundt må få tid på å sette en kultur og bygge et lag. Det tar tid!

Jeg hater for øvrig folk som kritiserer Solskjær sin referering til gamle dager, og tiden med Sir Alex.

Fotball er fortsatt fotball. Det er et lagspill. Kultur, mentalitet, personlighet, hardt arbeid, vinnervilje, verdier.. Alt må være tilstede for å vinne. Fotball er fortsatt et lagspill.

Jeg tør påstå at kun en håndfull spillere alene kan komme inn på et lag i dag og påvirke nevneverdig. Spesielt om man tenker over en hel sesong.

ManUtd vant kontinuerlig før fordi de jobbet hardest. På ALLE områder. Det tror jeg fortsatt på.

Jeg håper av hele mitt hjerte at Solskjær får tid. Tid til å bygge lag. Hvem andre er bedre for klubben? Kan ikke komme på noen! Han har sittet å sett kamper fra benken, vært i garderoben, vunnet og notert i årevis. Han vet hva som må til. Er du Norsk bør du uansett støtte opp, støtte opp og støtte opp!

La de unge komme til. Det er forferdelig trist å se umotiverte og slitne «stjerner», som håver inn av klubbkassa.

Til slutt, husk hvem som uten tvil har støttet Solskjær som et alternativ. Han vet også fortsatt godt hva som gjelder. Minner også om noen av hans siste ord på Old Trafford; Stand by your manager!

Vennlig hilsen
Jon G. Røsholt


Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som en del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til leserbrev@united.no. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.