Radamel Falcao.

LESERBREV: Falcao – LVGs første offer?

Hvorfor fikk han ikke en gang plass på benken, spør dagens innsender.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker united.no leserbrev til nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk. Kravet er at man argumenterer godt og tåler kommentarer på innlegget. Send leserbrev til [email protected]. Oppgi fullt navn og alder, og fortell hvor lenge du har vært fan. Fortell også hvorfor eller hvordan det skjedde. OBS: Vi tar VELDIG GJERNE også imot reisebrev eller skildringer med bilder. 

LESERBREVET denne gang er skrevet av Trond Jordin Jensen:

Jeg har snart fulgt Man Utd i 35 år, noe som betyr at jeg har sett ganske mange rare taktiske avgjørelser i livet fra Big Ron, SAF og Moyes, men jeg har aldri sett så mange taktiske feil tidligere i en og samme kamp som LvG gjorde i går (søndag mot Southampton;journ.anm.).

Jeg prøver så godt jeg kan å forstå tanken til LvG bak valgene han gjorde, men sitter bare igjen med mange spørsmål. Vi spilte en 6 poengs kamp i går, og jeg klarer rett og slett ikke å legge det her bak meg like lett som et tap som følge av at et annet lag var bedre:

Hvorfor startet Rooney på midtbanen i går da det ikke har fungert der i det hele tatt i det siste, og vi har spillere som Herrera og Di Maria til å bekle den rollen?

Hva var tanken bak å bruke Di Maria som spiss? Er det noe vi har slitt med denne sesongen så har det nettopp vært å skape noe mellom midtbane og angrep. De spillerne i laget som har størst potensiale til det er Herrera og Di Maria. Ingen av dem startet på midtbanen i går.

Hvorfor kunne ikke Falcao i det minste få en plass på benken. LvG forsvarer det med at han ikke hadde plass, men var det strengt tatt nødvendig å ha 3 midtstoppere der?

Hvorfor fikk Wilson plass i troppen på bekostning av Falcao når sistnevnte har reddet oss i de 2 siste bortekampene fra tap i PL, og Wilson har sett ut som en non-league spiller de gangene han har fått sjansen?

Hvorfor går vi ut i 2.omg med Di Maria og RvP fortsatt på topp når det ikke har fungert i det hele tatt gjennom 1.omg. Hvorfor gjøres det ikke noen grep allerede etter halvspilt 1.omg?

Hvis Wilson var i troppen for og brukes, hvorfor kom ikke han inn da RvP ble skadet?

Vi møtte et av PLs beste forsvar i går og vi spiller hjemme. Er det forsvarlig på noen som helst måte å utelate Falcao fra troppen og erstatte han med en spiller som ikke hadde fått ett eneste sekund samme hva (Wilson)?

Når skal han forstå at 3-5-2 ikke fungerer i kamper vi skal ut å angripe? Det er sikkert en fin taktikk om man møter Chelsea borte mtp overgangene det vil gi, men hjemme mot Southampton?

Powered by Labrador CMS