LESERBREV: Støtt laget!

Nå må vi stå sammen og vise spillerne at vi har troen på dem. Ikke skrike ut om hvor dårlige de er, skriver dagens innsender.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Heisann mitt navn er Thomas Drage jeg er 27 år, har vært trofast Manchester United supporter siden 94-95. Første kampen jeg så var mot Newcastle hvor vi tapte, men ble uansett forelsket i Manchester United da! Å tror nok kjærligheten har vokst med årene, å det gjør den fortsatt om mulig :p jeg har skrevet noen ganger tidligere og fått et par lagt ut. Det siste for bare en uke siden, nå når negativiteten øker på føler jeg på at jeg må få ut litt av det som jeg har på hjertet.

Vi har slitt mot Palace borte, avisene svømmer over med negative analyser og kritikken løper løpsk. Både kjente journalister, supportere og ikke så alt for kjente journalister har sine meninger om det tannløse Manchester United.
Jeg er veldig opptatt av Manchester United, og er nok over gjennomsnittet engasjert både under kamp og i ettertid. Jeg kjefter og smeller når vi spiller tversover, ingen tar initiativ til deilig angrepsfotball. Og når det kommer et innlegg så er det enten helt hinsides dårlig, eller så er det faktisk ingen innenfor 16 for å ta imot. Jeg forstår kritikken, jeg ser hvor dårlige vi er. Og jeg sitter ikke her og skriver fordi jeg mener vi er så mye bedre enn det som blir presentert på banen.

Ja, jeg roper høyt om at Rooney må ut av laget, men han tilfører laget mye bare med og være der.
Men jeg savner litt mer oppsummering! Savner at vi holder fingrene litt for oss selv og reflekterer litt mer over hva som skjer med laget vårt! Jeg må gå i meg selv og til tider, man sier ting rett etter kamp når følelser er i høyeste nivå, jeg vet jeg selv har kommentert på siden når jeg egentlig ikke burde skrevet, men man  blir bare så irritert!
Derfor prøver jeg og oppsummere litt her og nå. I en stille stund etter pressekonferansen med LvG er over.

Siden LvG kom til klubben har han hentet inn mange sentrale spillere, og mange gode spillere, unge spillere! Men kanskje noe som er enda mer viktig, han har kvittet seg med en hel drøss med spillere. Sentrale spillere! Store personligheter! Hva har dette å si? Dette merkes, med så mange nye fjes, som kanskje ikke er like klar over hvordan innsiden av Manchester United skal være.  Joda, vi har Giggs som assistent, men han er ikke der som spiller. Men det er Wayne Rooney, han er nok den med lengst fartstid i klubben, og da er det vanskelig å skal bære alt dette på sine skuldre. Husk på at vi har mistet Rio, Vidic, Evra, Evans, Nani, Chicharito, Welbeck, og mange flere. Men spesielt med disse er at de har vært hos oss i lang tid! Det er mye erfaring som har forsvunnet ut dørene på Old Trafford på de siste 2 sesongene.

Vi må ikke glemme at vi er en klubb i store omveltninger, vi bygges opp igjen fra ruiner. At nedturen var så kort som den var skal vi være glad for, at vi er tilbake i Champions League synes jeg er fantastisk! Ja, vi burde spille the United way! Men vi må også levere resultater! Og vi må også ha spillere som kan spille så mange kamper som vi gjør i år. For det er tett mellom kampene. Det er så mye vi glemmer! Vi har et nesten helt nytt lag, det er ikke mange spillere igjen fra Ferguson, eller Moyes for den saks skyld.
Jeg mener det nå er påtide at vi stiller oss bak laget vårt! At vi stiller oss bak Louis Van Gaal! Støtter laget i en periode vi sliter litt. For det fortjener ikke bare spillerne, men også manageren, og ikke minst klubben vår!

Manchester United Premier League Winners Parade
Kun én av disse befinner seg fortsatt i klubben!

Ja, vi har ikke scoret på de 3 siste kampene, og vi har spilt 4 uavgjorte (full tid) men husk at disse 4 kampene ble spilt på 10 dager!!!! Resultatene vil komme, men hvis vi virkelig vil hjelpe laget vårt så er det nå det er tiden for å vise støtten vår!! Vise at vi er der! Vise at vi ikke er en klubb som sparker manageren så fort det butter litt imot! Nå må vi stå sammen! Synge av full hals! Vise spillerne at vi har troen på dem! Ikke skrike ut om hvor dårlige de er! Vi må rope av full hals! Rope ut vår støtte! Jo mer samlet vi som supportere er, jo sterkere blir laget! Vis at vi er den 12. mann på banen! Da vises frykten i motstanderen!!! Og når frykten vises, knuser De røde djevlene hva som helst og hvem som helst!

U-N-I-T-E-D, UNITED ARE THE TEAM FOR ME!

Powered by Labrador CMS