LESERBREV: Følelsen av optimisme

Etter noen tunge år ser Stian nå veien ut av mørket.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.

Hei! Jeg heter Stian Bakken, og på grunn av Solskjær ble jeg United-supporter på midten av 90-tallet. Interessen har bare økt og økt, og jeg går sjelden glipp av en United-kamp. Har skrevet noen leserbrev tidligere også. 

Det har uten tvil vært noen tunge år etter at Sir Alex ga seg som manager. Jeg var evig optimist under Moyes, og støttet han så og si hele veien. Det samme gjaldt Van Gaal. På tross av den kjedelig fotballen vi spilte det første året, fikk jeg troen tilbake da vi regelrett rundspilte Liverpool, city og Tottenham på våren.

Grått og trist

Kjøpene han gjorde den påfølgende sommeren (Darmian, Sweini, Schneiderlin og Memphis) ga bare økt optimisme. Men den gang ei. Vi fremsto som enda gråere, spilte tristere fotball og det forplantet seg både i spillerne og i oss supportere. Sjelden har jeg vært vitne til et Old Trafford så tomt som det var under en ligacupkamp. Da vi også gikk åtte kamper uten å vinne tenkte jeg at nok må være nok. Jeg misliker sterkt å bytte managere oftere enn sokker, men fotballen som United spilte under Van Gaal er ikke måten United skal spille fotball på.

jose

Passer perfekt

Nå som José har meldt sin ankomst og har vært sjef i bortimot en måned, kjenner jeg på en litt annen følelse. Jeg er evig optimist, og har troen på noen gode år fremover. Selv har jeg alltid mislikt José. Kanskje fordi han er så god, kanskje fordi han til tider er veldig ufin og kvalm. Men da han sa at United er noe spesielt, noe magisk, så viste han meg at han forstår hva klubben er.

José har hatt lyst til å lede United i flere år. Ryktene skal ha det til at han gråt da Moyes ble valgt fremfor han. Hvis dette stemmer, viser det meg at han virkelig vil ha denne jobben. Det gir meg en følelse av at José passer perfekt for United, og United passer perfekt for han! Jeg gleder meg til årene fremover, og kanskje om 10-15 år, når Giggs er Josés alder, så overtar han stafettpinnen! Hvor romantisk hadde ikke det vært??

Powered by Labrador CMS