– United er ikke tittelutfordrer

LESERBREV: – Vi trenger flere forsterkninger, mener dagens skribent.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og alder, og fortell når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Dagens leserbrev er innsendt av Rainer Isaksen

Ed Woodward har virkelig stått på så langt i dette overgangsvinduet, uten tvil! Men hvor enn beroligende det er med store signeringer tidlig i vinduet har vi enda ikke handlet inn der vi trenger det som mest. Vi står fortsatt uten sjef og rent førstevalg på stopperplass og vi står fortsatt uten erstatter i sisteleddet.

Tilfreds med ryddesjauen

Manchester United v Burnley - Premier League
RvP, en av flere som har dratt.

Misforstå meg rett, jeg er fornøyd med hvordan det er blitt ryddet opp i rekkene. RvP, Cleverley, Amos, Thorpe, Janko, Keane og Falcao har forlatt oss og de fleste som var ute på lån har tilsluttet seg den rekken (Nani, Henriquez og Will Keane). De eneste som faktisk ikke er blir solgt etter endt låneopphold er Chicharito og Milinković-Savić (18 år gammel keeper), der ingen av de to ble tatt ut i troppen til preseason. Førstnevnte riktignok grunnet skade (brukket kragebein) men det ligger veldig i kortene at også han forsvinner ut døren i løpet av sommeren.

Knallhard konkurranse

Van Gaal har hintet at vi kommer til å se Depay på topp noe som letter problematikken noe men selv om Rooney fortsatt er i stand til å putte 20 mål neste sesong trenger vi forsterkning. Vi har en ung spennende spiller med enormt potensial i Wilson som nå er 19 år. Han kommer til å være avhengig av å få sjansen fremover og den veien vil bli ganske tung når han må igjennom både Depay som ett alternativ og Rooney som andrevalg, samt en nysignering. Men slik er situasjonen, konkurransen er knallhard og nivået for nå toppen ekstremt!

– Vi trenger en Lewandowski

Vi må ha inn en solid spiss som kan dra lasset samt avgjøre kamper, og det gjerne på egenhånd i enkelte kamper! For selv om vi klarte topp 4 forrige sesong er luka til førsteplassen fortsatt veldig stor. Og, som jeg skrev i et innlegg tidligere i mai, ønsket jeg meg – og vi trenger – en Lewandowski til klubben. Nå er han et umulig overgangsobjekt slik situasjonen er i dag, selv om han dukker opp i ryktespaltene i ny og ne. Et annet navn som også dukker opp er Cavani, men problemet her er om Di Maria må gå motsatt vei. Her er jeg ikke bare innbitt på at vi kun fikk se smuler av Di Maria-arsenalet forrige sesong, men det er faktisk vanlig kost at nye spillere ikke slår ut i full blomst i sin første sesong. Og når jeg prøver å se for meg forskjellige lagoppstillinger med dagens tropp er det få oppsett en Di Maria i form ikke er et selvskrevet førstevalg i, selv i de kampene vi kommer til å stiller med to spisser i.

dm
Ángel Di María. – Han bør være førstevalg i de fleste posisjoner.

Midtbanen sterkere enn på lenge

Realistisk ser jeg et godt alternativ i Villas Benteke, han holder mye av det jeg etterlyser i høyde og rå kraft, men er ute med ankelskade som kan vanskeliggjøre en signering i dette vinduet. Nå stenger ikke det før 2. september, men jeg stresser allikevel da forsvaret og spissrekken som var største akilleshæl forrige sesong fortsatt ikke er styrket godt nok. Selv om midtbanen i dag ser sterkere ut enn hva den har gjort på årevis, der ankerrollen og hodepinen på midtbanen ble løst med to pennestrøk i Schneiderlin og Schweinsteiger, så scoret vi tross alt minst av alle topp 4 lag i 14/15.

eig
Bastian Schweinsteiger – solid tilvekst til midtbanen.

To kjøp til – minst

Den vanskeligste og kanskje viktigste signeringen er uteblitt der preseason er i gang, så før vi fryder oss over de glitrende signeringene som er kommet som perler på snor er kabalen langt fra løst. Vi er minst to viktige underskrifter fra å kalle oss tittelutfordrer neste år.

Dette er råspennende, fortsatt god sommer!

Powered by Labrador CMS