Leicester City v Manchester United - Premier League

– Må finne løsningen veldig fort

Publisert Sist oppdatert

United imponerte ikke akkurat mot Leicester, og Paul Pogba var ikke fornøyd heller etter kampen.

– Vi fortjente å tape, sier franskmannen etter kampen.

Tapet er en forlengelse av den negative trenden laget har vist den siste tiden. Bare én av de siste fem kampene i alle turneringer har endt med United-seier. Nå mener Pogba at må finne ut hva som er galt.

– For å være ærlig så har vi hatt denne type kamper lenge. Vi har ikke funnet problemet, og vi slipper inn enkle, idiotiske mål, sier midtbanespilleren.

– Vi må være mer modne, spille med mer erfaring og arroganse, på den gode måten. Vi må finne noe. Vi må forandre oss. Vi må finne den riktige mentaliteten, og den riktige taktikken, og holde oss til, og løse problemet.

Leicester City v Manchester United - Premier League
HER SÅ DET BEDRE UT: Bruno Fernandes, Mason Greenwood og Paul Pogba etter kampens første scoring.

Pogba mener at det haster å finne ut hvor skoen trykker for et United-lag som har ambisjoner om å hevde seg i toppen av Premier League.

– Vi må finne løsningen veldig fort, fordi hvis du vil være med og konkurrere om tittelen, er dette kampene du må vinne. Vi må finne den riktige mentaliteten, den rette taktikken til å vinne disse kampene. Nå må vi holde sammen, alle sammen, og løse problemet, sier Pogba.

Han mener at det er opp til alle og enhver å gå i seg selv, før en periode der de tøffe og vanskelige kampene kommer på løpende bånd for United.

– Det er opp til alle, fra keeperen til den siste mannen på benken. Det er opp til alle. Vi må se på oss selv, både som individer, men også som et lag, for å få orden i dette.

Powered by Labrador CMS