– Håper Rooney tar til fornuften

– Folk kan hevde at Barcelona eller Real Madrid er den beste klubben i verden, men for Wayne er det United, sier Bryan Robson.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes i Manchester United, José Mourinho i Chelsea og Manuel Pellegrini høyst sannsynlig i Manchester City. Alle de tre beste lagene fra fjorårssesongen får ny manager i løpet av sommeren. Det gjør naturligvis 2013/14-sesongen ekstra spesiell.

– Det blir antageligvis den mest interessante og spennende sesongen på mange år, sier Bryan Robson til Daily Mail.

«Captain Marvel» skryter videre av Mourinhos kvaliteter og sier at han forventer å se et Chelsea-lag som hever seg i løpet av neste sesong.

Så spørs det hvem som går vinnende ut av maktkampen av portugiseren og Uniteds nye skotte?

– David Moyes er en fornuftig, jordnær mann som ikke vil la seg påvirke av hva Mourinho gjør. Han tenker gjennom ting og vil vurdere hvor mye laget som vant med 11 poeng i fjor må styrkes. Han vet at han har et godt lag, men City vil åpenbart bruke mye, sier Robson som tror ligatittelen står mellom de tre nevnte lagene.

– Det blir en god utfordring.

Rooney passer United perfekt

Et av spørsmålene Moyes må ta stilling til er sagaen rundt Wayne Rooney. Bryan Robson er ikke i tvil om hva han råder 27-åringen til å gjøre.

RooneyW

– I mine tanker har gresset aldri vært grønnere. Jeg tror Wayne Rooney passer Manchester United perfekt. Folk kan hevde at Barcelona eller Real Madrid er den beste klubben i verden, men for Wayne er det United.

– Dersom vi mister ham er det vanskelig å se hvem som er god nok for å erstatte ham, men forhåpentligvis finner klubben ut av det.

Legendekampen

Med et knippe andre United-legender på blokka var Bryan Robson manager i kampen mot Real Madrid på Old Trafford søndag. Selv om laget hans tapte 1-2 mot Zidane og de andre hvitkledde, var Robson strålende fornøyd med kvelden.

Totalt samlet kampen mer enn 800 000 pund til veldedige formål via Manchester United Foundation.

– Det var utrolig. Å få 60 000 tilskuere til en veldedighetskamp på slutten av sesongen gjorde alt verdt for alle spillerne.

Powered by Labrador CMS