rangnick200222b

– Det var en fantastisk kamp å se på hvis en ikke var en av de to managerne

Publisert Sist oppdatert

Det var kanskje Ralf Rangnicks første møte med akkurat dette oppgjøret, men han startet MUTV-intervjuet sitt etter kampen med å poengtere at han var var på Leeds-Stuttgart i 1992 (han var ungdomstrener i Stuttgart på den tiden), og at stemningen den gang hadde vært noe lignende som i dette oppgjøret.

Han var uansett veldig godt fornøyd med å ta med seg tre poeng vestover igjen til Manchester, og Rangnick anerkjente at det var en severdig fotballkamp.

– Det var en fantastisk kamp å se på hvis en ikke var en av de to managerne, sa tyskeren.

United kastet bort en 2-0-ledelse på frustrerende vis, men klarte likevel å vinne, og dette gledet Rangnick ekstra mye.

– Det var veldig viktig for oss. Vi viste en fantastisk reaksjon til det å slippe inn de to målene. Vi viste modenhet og samhold på banen, og derfor er jeg stolt over hva gutta viste i dag.

leedsmal200222
LEEDS YPPET SEG: Men Manchester United slo tilbake.

– En kan se hvor fort ting kan endre seg. Vi hadde en lignende erfaring borte mot Aston Villa. Vi kan ikke bare si «not again, please». Det tok oss fem minutter å riste det av oss, men etter de fem minuttene fant vi tilbake til oss selv, og kontrollerte kampen i de siste 20 minuttene [mulig han mente 30 minutter, for kampuret viste nok rundt 60.00 da de fem minuttene Rangnick snakket om etter 2-2-målet var over, journ.anm.].

Rangnick synes at United burde hatt enda flere mål i andreomgangen også.

– Vi kunne og burde scoret to mål til. Den første sjansen Anthony Elanga fikk var nesten større enn den han til slutt scoret på. Men en viktig seier!

Mye av grunnen til seieren, var to bytter Rangnick gjorde da han satte inn målscorerne Fred og nevnte Elanga, og MUTVs Stewart Gardner mente at det måtte være godt å se for Rangnick at de to scoret.

– Det var herlig for alle sammen i klubben – for supporterne, spillerne og for oss. Vi visste at vi måtte vinne, og i enda større grad etter gårsdagens resultater. La oss fortsette, og jeg håper at denne erfaringen i dag også vil gi oss ekstra energi i Champions League og i de kommende kampene i Premier League.

fredmal200222
SENDTE UNITED TILBAKE I LEDELSEN: Fred.
Powered by Labrador CMS