harrykap

– Bare tøv om Maguire og Ronaldo, og Cavani fortsatt ute

Publisert Sist oppdatert

Søndag fortsetter Premier League-sesongen for Uniteds del med bortekamp mot Leeds, en kamp som spilles bare tre dager før United møter Atletico Madrid borte i Champions League.

Fredag møtte Ralf Rangnick pressen, og da sa han følgende om troppen.

– Edinson Cavani er fortsatt ute. Han har problemer med lysken og magen. Tom Heaton har også problemer med magen. Ellers ser det ut som om alle er tilbake, begynte United-manageren.

Det skulle bety at Raphaël Varane også er tilgjengelig igjen, selv om han ikke ble nevnt med navn.

– Nemanja Matic var også tilbake på trening i dag. Han så bra ut, og kan kanskje være aktuell allerede mot Leeds søndag.

Ellers handlet det en del om Harry Maguire, Cristiano Ronaldo og rapportene om at det var en konflikt eller debatt internt om hvem som skal være United-kaptein.

harrysvik

– Det er absolutt tøv. Jeg har aldri snakket med noen spillere om å et mulig bytte av kaptein. Det vet Harry og også Ronaldo. Kapteinsbindet har aldri vært en sak. jeg bestemmer, Maguire er kaptein og han blir det ut sesongen, sier Rangnick.

Tyskeren lar seg ikke frustrere av alle historiene som dukker opp om hvordan ting visstnok skal være i United.

– Jeg er ikke frustrert, nei, siden jeg vet at de ikke medfører sannhet. Jeg fortalte dere akkurat om Maguire og kapteinsbindet, at det aldri har vært en sak.

– Så har jeg hørt hva som er blitt skrevet, men jeg kan bare fortelle om mine 11-12 uker her. Ja, det var noen misfornøyde spillere her frem til overgangsvinduet stengte, troppen var jo for stor og mange skjønte at de ikke ville få nok spilletid, men det har bedret seg nå. Atmosfæren er nå bedre enn den var for to uker siden, sier Rangnick.

Mer fra pressekonferansen:

Ærlig Rangnick: – Jeg kjente ikke til Leeds-rivaliseringen

Powered by Labrador CMS