Et hav av forskjell!

Her kan du lese hva noen engelske journalister skriver om Uniteds eskapader på Elland Road,

Publisert Sist oppdatert

The Independent

«Med sine to scoringer demonstrerte Michael Owen det enorme kvalitetsgapet som hersker mellom Leeds og Manchester United», skriver avisen etter tirsdagens 3. rundeoppgjør på Elland Road:

«Til tross for at Sir Alex Ferguson hadde snudd opp ned på laget som slo Chelsea på søndag, ble Simon Graysons Championship-mannskap likefullt nedsablet».

The Guardian

«Det største komplimentet som sannsynligvis kan sies om Uniteds forestilling, er at klubbens reservelagsspillere fremsto med den stil og bravur vi med tiden har lært å forvente oss av Sir Alex Fergusons førstelagsspillere,» skriver Daniel Taylor. Selv om det dreide seg om 3. runde i Ligacupen, er den respekterte journalisten likevel forbauset over Sir Alex’ laguttak, som han mener var eksentrisk – «selv til Sir Alex å være».

Manchester Evening News

«Selv Leeds-fansen gispet (etter Owens 2-0-scoring; journ.anm.), og ærefrykten ble ikke mindre da Giggs avsluttet en innholdsrik førsteomgang med en scoring som fjernet all tvil.»

Avisen trekker ellers frem det faktum at gjennomsnittsalderen på Uniteds startellever mot Leeds (26 år) var tre år høyere enn på laget som innledet Premier League-oppgjøret mot Chelsea på søndag.

«Å, hvor tidene har forandret seg,» skriver Stuart Mathieson, og minner oss alle om at Ligacupen i årevis har blitt regnet som en ren «oppfostringsanstalt for Fergies fremtidige legender».

The Telegraph

«Sir Alex’ laguttak, med 11 endringer, viste seg fullstendig uangripelig,» skriver Henry Winter, og trekker blant annet frem forsvarslinjen med de to backene Antonio Valencia(!) og Fabio, samt midtstopperparet Michael Carrick(!) og debutant Ezekiel Fryers.

Men også spillere som Michael Owen og Dimitar Berbatov gjøres til gjenstand for Winters beundring, ikke minst for deres tålmodighet utenfor banen:

«I enkelte andre klubber blir reserver med store navn rastløse, og dermed uttrykker de gjerne sin frustrasjon over å bli oversett. Men i i Fergusons spillergarderobe oppstår slike situasjoner svært sjelden. Der vet nemlig alle at manageren vil bruke dem når anledningen byr seg.»

Powered by Labrador CMS