Kan han senke ny rival i kveld?

På dagen to år etter det herlige målet mot Manchester City, sesongdebuterer trolig Michael Owen.

Publisert Sist oppdatert

Klokka hadde passert 95 minutter.

Det var på overtid av overtiden.

Det stod 3-3.

Så fant Ryan Giggs Michael Owen, han satte ballen i mål og Old Trafford eksploderte. (Se video av målet nederst i denne saken)

Det var ett av de øyeblikkene man aldri glemmer.

– Har ventet på dette

Og i dag, nøyaktig to år etter, sesongdebuterer trolig Owen mot Leeds i ligacupen.

– Det er dette mange av spillerne har ventet på, sier han til Manchester Evening News.

– Siden sesongstart har det som regel kun vært én kamp i uka. Med Champions League og ligacupen blir det ofte to kamper i uka videre. Dermed får flere i troppen sjanser. Man vil selvsagt alltid spille, men man må også være realistisk og for meg er det nå sesongen starter, fortsetter han.

Han mener han holder samme nivå som i fjor.

– Berbatov er fortsatt den samme spilleren som han var i fjor. Jeg også. Men vi har ikke fått spille. Sånn er det når konkurransen er stor.

– Manageren har imidlertid vært helt ærlig med meg. Jeg var usikker på hva som kom til å skje, og det var vel 50-50 i mitt eget hode på hva jeg egentlig ville. Så ba han om et møte. Jeg ville forstått det om han sa at jeg ikke fikk ny kontrakt. Jeg ville ikke blitt opprørt. Jeg forberedte meg på at jeg kanskje ville få flere kamper et annet sted, sier han.

– Men da han sa at han ville beholde meg så knyttet jeg neven under bordet. Jeg var overlykkelig. Manageren sa at han trodde jeg kom til å få flere muligheter denne sesongen. Derfor var jeg glad for å fortsette.

Stolt

Owen har scoret ni mål på 15 kamper fra start for United, og fem andre mål som innbytter.

– Jeg vet at jeg har gjort jobben da jeg har blitt bedt om det, og jeg er stolt av det, sier han.

– Presset er imidlertid der i kamper som mot Leeds. Du vet at det er forventet at du presterer siden dette er din sjanse. Presterer du ikke så kan det være det du får av sjanser på en del uker. Men heldigvis, i fjor gjorde jeg det bra. Forhåpentligvis blir det også sånn i år.

Her er scoringen mot City – filmet fra North Stand.

<iframe width=»420″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/TZaS7QZBAI4″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS