Bekreftet: Grant blir værende i United

Publisert Sist oppdatert

Det har i utgangspunktet vært forventet at Lee Grants tid i klubben skulle være over, selv om veteranen hele veien har ønsket å bli værende, men fredag ettermiddag kom bekreftelsen om 38-åringen har forlenget kontrakten med klubben.

Det er snakk om en ettårskontrakt.

Hovedpersonen selv er trolig veldig fornøyd. Han er nemlig ihuga Manchester United-fan, og ble lykkelig da han i 2018 fikk en telefon fra agenten om at Manchester United var interessert.

– Før han sa noe annet, avbrøt jeg ham: «La meg stoppe deg der. Darryl, hvis Manchester United har ringt deg og de vil at jeg skal klippe gresset deres, være draktansvarlig, kjøre bussen, så gjør jeg det. Det har ikke noe å si hva det er for noe – bare ring dem tilbake kjapt og fortell dem at jeg kommer», sa Grant.

I United har han ikke spilt så mye, som ventet, men han har – som sitatet over indikerte, og som bildet under viser – vært klar til å gå inn i alle roller hvor det er behov for ham:

SKJERMBILDE: TV 2 Sport Premium.

Så kan en jo spørre seg om dette betyr at enten Dean Henderson eller David de Gea vil forlate klubben denne sommeren, slik at Heaton og Grant blir henholdsvis andre- og tredjekeeper – eller om Grants rolle uansett gradvis vil gå over til å bli en slags trenerrolle, siden han angivelig har ambisjoner i den retningen.

Uansett hva som er grunnen, så er i alle fall Grant veldig fornøyd, gir han uttrykk for.

– Jeg var alltid veldig, veldig håpefull om at jeg kunne forlenge mitt opphold med enda et år, og heldigvis har klubben tillatt meg å gjøre det. Jeg ser veldig frem til utfordringen med å støtte laget, holde meg selv gående, og å motivere andre rundt meg i enda et år, uttaler Grant.

– Jeg tror at det å føle seg verdsatt, og å like rollen sin er viktig, uansett hva slags jobb det er snakk om, og jeg er selvsagt heldig som har muligheten til å gjøre det i en så vidunderlig klubb. Jeg ser veldig frem til enda et år med guttene.

Powered by Labrador CMS