Bare to United-signeringer har vært eldre

Og ingen av dem huskes som noen kjempesuksess.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag bekreftet Manchester United at Stoke-keeperen er klubbens tredje signering denne sommeren.

Også på alderstabellen er det bare to spillere som står foran 35-åringen.

Andy Goram (36) og Laurent Blanc (35) er nemlig de eneste spillerne som har vært eldre enn Grant da de signerte for Manchester United.

Goram, også han keeper, ble hentet på et slags nødlån av Sir Alex Ferguson i mars 2001. United kjempet om ligagullet, men men sto plutselig på bar bakke da både Fabien Barthez og Raimond van der Gouw var ute med skader.

– Dra til helvete! Jeg har en pub å drive og geiter å mate, skal Goram visstnok ha sagt da Ferguson ringte, i den tro om at det var en tidligere Rangers-kamerat som spøkte med ham.

I dag står dessverre også den korte United-karrieren igjen som en slags spøk. Goram fikk kun to United-kamper da Barthez var tilbake og ble byttet ut i begge to, fordi Van der Gouw trengte flere seriekamper for å få medalje.

Noen måneder senere ble franske Blanc hentet fra Inter. På det tidspunktet var franskmannen fire måneder enn det Grant er i dag.

Blanc spilte 75 kamper for United og vant én ligatittel, uten at han akkurat satt fyr på United-forsvaret.

Bak Grant finner vi Henrik Larsson (35) som var to måneder yngre enn den nye United-keeperen da han kom på lån fra Helsingborg i 2007.

Zlatan Ibrahimovic, Edwin van der Sar og Tony Coton var alle 34 år da de kom til United.

I 2012 gjorde for øvrig Paul Scholes comeback i United-trøya som 37-åring, men siden han ikke var i noen annen klubb i mellomtiden, inkluderer vi ikke United-legenden på denne listen.

Powered by Labrador CMS