La du merke til Lee Grants nye rolle?

Publisert

Livet som tredjekeeper kan være litt snodig.

Ingen forventer at Lee Grant skal spille noe som helst, og det er en overraskelse hver gang han eventuelt er på banen. Det er gjerne keepere på slutten av karrieren som går med på en slik rolle uten nevneverdig spilletid.

Det er i mange tilfeller keepere som også har ambisjoner om å bli keepertrener, og som starter så smått med det samtidig som de også skal være et rutinert alternativ hvis en skulle være så uheldige at en ender opp med to keeperskader samtidig.

Søndag fikk Ole Gunnar Solskjær bruk for Lee Grant i forbindelse med kampen mot Newcastle – på en litt utradisjonell måte.

Tidligere på dagen kom nyheten om at noen av United-trenerne selvisolerte på grunn av smittefare, og Michael Carrick, Kieran McKenna, Mike Phelan og Richard Hartis manglet på Uniteds benk – med andre ord stort sett alle vi vanligvis ser rundt Solskjær på kampdager.

Det ble først bekreftet at Mark Dempsey og Nicky Butt kom inn for å bidra, men i tillegg var også Lee Grant oppført som trener – nærmere bestemt keepertrener (naturlig nok) – i informasjonen som ble levert inn i forbindelse med kampen.

Dermed gjorde Lee Grant altså den jobben en keepertrener vanligvis gjør, og jobbet med keeperne i forbindelse med dette oppgjøret, og i tillegg la nok noen merke til at det var Grant som holdt oppe lystavla i forbindelse med Uniteds bytter.

Vanligvis har Hartis gjort dette, og jobben gikk her til Hartis-vikar Lee Grant.

HJALP TIL: Lee Grant. Skjermbilde fra TV 2 Sport Premium.

Grant fortalte nylig i et intervju at han sa følgende til agenten sin da han ble fortalt om Uniteds interesse:

 «La meg stoppe deg der. Darryl, hvis Manchester United har ringt deg og de vil at jeg skal klippe gresset deres, være draktansvarlig, kjøre bussen, så gjør jeg det. Det har ikke noe å si hva det er for noe – bare ring dem tilbake kjapt og fortell dem at jeg kommer».

Kanskje er det mindre urealistisk enn en skulle tro at vi snart får se Grant kjøre lagbussen eller klippe gresset, basert på det vi så på Old Trafford søndag kveld.

 

Powered by Labrador CMS