– Solskjær er med på avslutningstreningene

Lee Grant forteller om en skuddvillig manager.

Publisert Sist oppdatert

Lee Grant er nokså langt bak David de Gea og Sergio Romero i keeperkøen i United, men han er uansett en fin figur å ha i gruppen.

Denne uken gjestet han UTD Podcast og der forteller keeperen om en norsk manager som ikke helt har klart å legge skoene på hylla:

– Problemet er at de skyter så inderlig bra. Marcus Rashford og Mason Greenwood, de treffer ballen så hardt. Manageren er ikke nærheten akkurat nå, men han har fortsatt presisjonen. 

– Noen ganger når det blir retur setter han ballen i hjørnet. Etter det smiler han lurt til deg.

RUTINE: Lee Grant har rukket å bli 37 år.

Men United-manageren er ikke den eneste som liker å delta på avslutningstreninger. Grant sier at noen forsvarsspillere pleier å «snike» seg med.

– Spillere som Victor Lindelöf sniker seg bakerst i køen og jeg tenker: «Du er ikke spiss. Jeg er ganske sikker på at du er midtstopper».

Uniteds toppscorer denne sesongen ble Anthony Martial. Franskmannen endte på 23 scoringer. Det var én mer enn Marcus Rashford. Grant forteller at han og Martial er vennlige rivaler på treningene.

– Vi har en fin liten duell. Jeg er alltid på ham på trening, og prøver å «plage» ham på trening før å gjøre han bedre.

TOPPSCORER: Anthony Martial.

– Jeg prøver alltid å få overtaket når han skyter. Hvis han bommer roper jeg: «1-0, Anto».

– Når han scorer sier han ikke noe. Han bare erkjenner at det er 1-1, og så går han videre til det neste skuddet. Det er fin liten rivalisering vi to har.

Powered by Labrador CMS