– Di María snart klar for PSG

PSG-manager Laurent Blanc bekrefter at Di María nærmer seg en overgang.

Publisert Sist oppdatert

Ángel Di María nærmer seg en overgang til Paris Saint-Germain. Det bekreftet Laurent Blanc søndag morgen.

Argentineren har vært koblet til Paris i lengre tid, og nå skriver den franske avisen L’Equipe at kun detaljer gjenstår før 27-åringen blir klar for klubben.

Forhandlingene har vart hele uken over telefon mellom Ed Woodward og sportsdirektøren i PSG. Klubbene kom til enighet om en avtale på 63 millioner euro uten bonuser. Det gjenstår bare noen detaljer mellom PSG og Di María før han er klar for Paris-klubben, skriver L’Equipe.

PSG-manager Laurent Blanc bekrefter at klubben er på vei til å signere United-spilleren.

– Det er en god mulighet for det, men det er ingenting som er offisielt. Vi antar at han vil komme til USA, men det er usikkert hvilken drakt han vil bære, sier Laurent Blanc.

Selv om ingenting er offisielt på nåværende tidspunkt, later det til at det kun er et spørsmål om tid før alt det formelle er på plass, og Di María kan kalle seg selv PSG-spiller.

– Hvis han bytter klubb blir det forhåpentligvis Paris Saint-Germain. Akkurat nå må vi vente, fordi det er to store klubber som er med i diskusjonen. Men jeg tror det vil gå i orden.

Ekspert på fransk fotball, Arilas Berg Ould-Saada, har fulgt situasjonen i lengre tid. Han forteller overfor United.no at PSG har vært jakt etter Di María en god stund, men at de økonomiske forutsetningene ikke har vært på plass.

– PSG har vært ute etter ham siden i fjor, men da ble det de nektet på grunn av Financial Fair Play. Han har vært en prioritet i lang tid. I fjor hentet de David Luiz, så da kunne de ikke bruke mer penger på ham på grunn av finansielle restriksjoner, sier Ould-Saada til United.no.

Det har lenge vært en kjent sak at Ángel Di María har slitt med å finne seg til rette i Manchester. Nå ser det ut til at han får den overgangen han ønsker.

– Di María har hatt lyst til å gå til Paris i lang tid. Han har aldri vært veldig lykkelig i Manchester. PSG styrker sitt svakeste ledd ved å hente Di María til klubben, og han kommer høyst sannsynlig til å spille venstrekant.

Etter nattens kamp mot Chelsea fikk Zlatan Ibrahimovic spørsmål om Ángel Di María. Svensken benyttet anledningen til å ønske ham velkommen.

– Velkommen til ham. Han vil tilføre oss kvalitetene sine. En god spiller. Med ham blir laget bedre, uttalte Ibrahimovic til Le Parisien.

Powered by Labrador CMS